Mennyi idő, mire a fideszesek elkezdik ezt a szót is beépíteni a kommunikációjukba?
Megfigyeltem, hogy évente néhány új szóval, kifejezéssel ismertetik meg a híveket, akik ezt egy idő után beépítik a kommunikációjukba.
baloldali, liberális > balos, libsi (butábbaknak lipsi)
kombinációja a ballibsi (ha tudnák mi az a libsi ők is akarnák :D )
vörösbáró, migráns, bürokrata
kommunista (komcsi), propaganda - (ez a kettő maga a fidesz)
függetlenobjektív, rossz értelemben (mondják ők azokra a médiákra, amik mindkét oldalról írnak, míg a sajátjuk orbánról 0 kínos témát hozott fel eddig)
Ezek a csekély értelmi képességű emberek környezetükben mindig alul voltak, de fideszesként "győztesek". Nyilván szemtől szemben nem nagyon adnak a véleményükre ott nem látszanak így sem győztesnek, ezért online szemetelik teli a baromságaikkal a felületeket a fidesz meg ad nekik időnként néhány új ifejezést, amivel értelmesebbnek tűnnek legalábbis szerintük.
Mostanában jött nekik az új szó, a "progresszív" egyenesen a fő-főispántól. Vajon mennyi idő lesz, mire megjelenik náluk, ugye először az értelmesebbnél (na nem agytrösztök), aztán a lentebb lévők látják milyen szavakkal együtt használják és bedobják majd ők is. Na mikorra várható szerintetek? Vagy volt már hogy néhány okos élesben is használta?
41
Tehát nincs jóérzésű ember az egész országban a fidesz jelöltjein kívül, mert aki indul a fidesz ellen az nem az? xDDDD
Szerintem a történelem könyvekben ez is egy fejezet lesz majd, mennyire sötétek tudtak lenni az emberek, miközben minden korábbinál elérhetőbb számukra is az információ.
Volt ugye a sötét középkor, ahol boszorkoányokkal riogatták az embereket, volt mentség rá, miért vették be.
Hiler korában nem volt más tájékozódási lehetőség, csak a propaganda sajtó, ez is egyfajta mentség.
De ma már nincs mentség az ilyen fokú tájékozatlanságra. Önkéntes vakság, választott aljasság nem tudom hogy nevezzem, de szánalmas.
hát akkor cáfold, hajrá
hát például őő a donáth anna ő nem komcsi
ja, csak a nagypapája volt a rákosi titkárság vezetője
jó akkor a dobrev klára a létező legnagyobb magyar demokrata
az apró antal unokája egész konrkétan
na akkor mondjuk a lendvai ildikó az tuti nem komcsi
cenzor volt a kádár rendszerben
orbán a kisz titkár
kövér laci a kisz titkár mszmp tag
ők nem komcsik :DDD ők neeem.
az a komcsi, akinek a nagyapja az volt azaz.
Érdekes, hogy egyik sem mzp ahonnan kiindult..
Igaz én nem tudom ki komcsi és ki nem de legalább már pár név van a palettáról aminek érdemes Utána járnom.
az a komcsi, aki megörökölte és a mai napig működteti a kommunista hálózatot
pont
és ezért orbán nem komcsi, az apró antal unokája meg komcsi
90ben még sok kommunista volt a fideszben, és akkor gyakorlatilag válaszút elé érve aki úgy gondolta, hogy a kommunista hálózatot engedni kell átmenteni a hatalmát azok csatlakoztak az SZDSZ-hez és 94ben koalícióra léptek a kommunistákkal
és nem ám ilyen KISZ-esekkel, hanem az igazi keményvonalasokkal
hétfőn újratemeted nagy imrét, kedden meg a pufajkást jelölöd miniszterelnöknek?
a kommunista itt elsősorban hálózatot jelöl, nem pedig azt, hogy 15 évesen ki mit gondolt egy világban, ahol csak egy vélemény juthatott el a széles néptömegekhez
de egyébként igazad van, arról nem tehet senki, hogy ki volt a nagyapja
donáth anna két testvére sem komcsi, csak a legkisebb donáth lány, és pont azért, mert hazavitte a családi bizniszt
Na jól van azt hiszem ezt elengedem. Téged nem köt a logika, az erkölcs, a tisztesség. Buta vagy egy dolog, de aljas is mint a vezéred.
Ezért olyan jó az összhang. Na pá én többet nem írok a baromságaidra, szóval tied az utolsó szó, tessék:
:DDD rájöttél, hogy igazam van
logika erkölcs tisztesség :DD
legalább cáfolnád amit elmondtam :DD
kifutott a lemez már csak önmagát pofozgatja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!