Ha egy számítógépet (pc, laptop) szeretnék egy kamerarendszer (AHD, IP) működtetésére használni, akkor milyen plusz hardverre van szükség a kamrák és a számítógép összekötéséhez és kommunikációjuk biztosításához?
Ezt nézd meg, ha windowsra szeretnéd:
Köszönöm a linket, de nekem úgy tűnik, hogy ez 'csak' szoftver. Nagyon jónak látszik, de engem első körben az érdekelne, hogy a meglévő kameráimat (hagyományos analóg 960H, AHD (2Mp)) és a jövőben megvásárolni szándékozott IP kamerákat fizikálisan milyen egységen (hardver) vagy egységeken keresztül tudom összekötni egy PC-vel.
Az IP kamerákkal talán nem is lenne gondom, mert gondolom egy routeren keresztül kezelhetők. De mit lehet tenni analóg kamerákkal? Milyen egységen keresztül lehet őket láthatóvá, érzékelhető tenni a PC számára?
"De mit lehet tenni analóg kamerákkal? Milyen egységen keresztül lehet őket láthatóvá, érzékelhető tenni a PC számára?"
Digitalizáló kártyának hívják.
Alapvetően olyat kell keresni, ami kompozit videó bemenettel ( [link] ) rendelkezik.
Ha több kameráról van szó, érdemes olyan digitalizáló kártyát keresni, amin több bemenet és - a gép terhelésének csökkentése céljából - hardveres kódolás van (azért is érdemes ilyenben gondolkodni, mert ezeket ilyen célra gyártják). Ilyesmiket gyárt többek között a Geovision:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!