Mennyi idő, mire a fideszesek elkezdik ezt a szót is beépíteni a kommunikációjukba?
Megfigyeltem, hogy évente néhány új szóval, kifejezéssel ismertetik meg a híveket, akik ezt egy idő után beépítik a kommunikációjukba.
baloldali, liberális > balos, libsi (butábbaknak lipsi)
kombinációja a ballibsi (ha tudnák mi az a libsi ők is akarnák :D )
vörösbáró, migráns, bürokrata
kommunista (komcsi), propaganda - (ez a kettő maga a fidesz)
függetlenobjektív, rossz értelemben (mondják ők azokra a médiákra, amik mindkét oldalról írnak, míg a sajátjuk orbánról 0 kínos témát hozott fel eddig)
Ezek a csekély értelmi képességű emberek környezetükben mindig alul voltak, de fideszesként "győztesek". Nyilván szemtől szemben nem nagyon adnak a véleményükre ott nem látszanak így sem győztesnek, ezért online szemetelik teli a baromságaikkal a felületeket a fidesz meg ad nekik időnként néhány új ifejezést, amivel értelmesebbnek tűnnek legalábbis szerintük.
Mostanában jött nekik az új szó, a "progresszív" egyenesen a fő-főispántól. Vajon mennyi idő lesz, mire megjelenik náluk, ugye először az értelmesebbnél (na nem agytrösztök), aztán a lentebb lévők látják milyen szavakkal együtt használják és bedobják majd ők is. Na mikorra várható szerintetek? Vagy volt már hogy néhány okos élesben is használta?
nyíltan jobboldali újságként miért kellen elfogult balos méltánytalan véleményeket megírniuk
a baloldallal is csak az a bajom, hogy függetlennek hazudják magukat, miközben elfogult balos méltánytalan véleményeket terjesztenek
"nyíltan jobboldali újságként miért kellen elfogult balos méltánytalan véleményeket megírniuk"
orbán és családja, felmenői lemenői baráti köre gazdagodása nem vélemény :DDD
Nem vélemény, nem vélemény. Mégis infó róla a fideszes médiában semmi. De hogy a köztévékben rádiókban is semmi??? Az már vérlázító pofátlanság.
Vagy hatvanpusztán egy állami múzeum épül? :DD
a róluk szóló vélemények VÉLEMÉNYEK :))
milyen TÉNYT hiányolsz?
esetleg nézd meg az apró villát, vagy nézd meg, hogy nyugati neked elvtársi politkusok milyen villákban élnek
olyan nevetséges, hogy épül valami, valami amivel éppen foglalkozhattak volna a baloldaliak is, aztán meg amikor létrejön a teremtett érték akkor vörös fejjel visítanak, hogy az a NÉPET értsd a baloldalt illeti, hogy aztán jól megint áron alúl kiárusítsák, lelakják, tönkretegyék
van ebben némi tapasztalatunk hogy megy ez
Tehát nem gazdagodott meg orbán, családja és bandája?
kabaré amit művelsz :DDD
Komolyan kezdem elhinni, hogy te ezért pénzt kapsz, nem hiszem el, hogy ember aki tudja használni a számítógépet, lehet ennyire ostoba.
de hiszen ha tükörbe nézel akkor látsz egy olyan embert, akinek a tőkekoncetráció a lopás, amiker meg az édes gazdid aki fizet kiárusítja az országot az meg nem lopás
akkor most ki az ostoba?
talán a MOTIM a magyar nép tulajdonába került, mielőtt azt is eladták a németeknek?
bárcsak a baloldal lopási karakterisztikája is így nézne ki, de szerintetek nem az a lopás ami eltűnt és senki nem tud elszámolni vele, hanem amiből mondjuk belföldön épül valami
Akkor ezek szerint
"orbán és családja gazdagodása" tőkekoncentráció
:DDD
Nem, te tényleg pénzt kapsz, ilyen állat márpedig nincs már én is ezt mondom. Mennyit tolnak? Engem is érdekel, ez nekem is menne :D
azt látom, hogy van egy társadalmi szerveződés, aminek a végén érték jön létre
szóval számodra lopás hatvanpuszta
oké, ez egy vélemény
elfogult és szerintem méltánytalan is, dehát legyen, csak ne hazudd magad függetlennek meg objektívnek
Ellenzékiek örvendjetek, mert az ellopott pénzből érték vásároltatik!
Hatvanpuszta megmarad magyarországon, az orbán család birtokában, nem megy külföldre!
Igaz a 7mrd-os luxusjacht nem tud magyarországon parkolni, de vettek neki egy darab tengerpartot, szóval mindenki nyugodjon meg, az is magyar földön köt ki mindig.
Ha befekszel a korházba, wc papírt, törölközőt vigyél magaddal, meg ennivalót, nyáron egy ventillátort, mert 5en egy szobában a 40 fokban nem túl kellemes :D
De nyugi nyugi, a társadalmi szerveződés során létrejött koncentrált tőke magyar vámpíroknál van és magyar földön urizálnak belőle! béke!
alapvetően az a mérleg, hogy a fidesz alatt minden ezerszer jobban működik, mint a szocik alatt
és hát ha épül egy hatvanpuszta, akkor épül egy hatvapuszta
ilyen mérlegen kit érdekel egy ilyen nonszensz?
érdekes, hogy amikor 1949 és 2010 között csak rohadtak szét ezek a kúriák meg birtokok akkor egyik baloldali sem akart odamenni és megcsinálni, értékel létrehozni
de az ország széthordása az ment
Én nem vagyok a legélesebb kés a fiókban.
Simán becoptam a Fidesz szavait..
De a mostani választásnál annyira gusztustalan volt amit szegény mzpvel csináltak, hogy jobban Utána jártam a dolgoknak.
Amúgy mzpre szavaztam mert tetszett, ahogyan őszinténektűnően beszélt.
Gondoltam hátha legalább nem lesz 2/3 a Fidesznek.
Legközelebb mhmre fogok Torczkaira
Igazából mindegy csak ne a Fidesz legyen XD.
Simán leszavaznék akár gyurcsányra is ha ezzel kiegyenlítődne a politika és nem ilyen kiskirályok lennének.
Egyre dúrvább szarságok vannak, vármegyék ispán mittudomén.
Igaza van MSZP-nek mikor a fékekről és ellensúlyokról beszél!
Ezt nem lehet vitatni, vagyis lehet csak értelme nincs...
Mindenesetre arra próbálok reflektál i, hogy nem biztos, hogy szuper IQ kell Ahoz, hogy valaki megértése, ezek a Fidesz esek szarháziak.
Ha nekem sikerült remélem másoknak is fog.
Én bízom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!