Hende Csaba bejelentette, hogy "nagyjából utolértük" Ausztriát, igaza van? Vagy újabb fideszes hazugság?
Figyelt kérdés
*Fb oldalán olvasható.2023. jún. 16. 07:36
41/42 anonim válasza:
#39, értelek, én is így értettem. Furcsán hangozhat, de valahol éppen melletted akartam kiállni, mert a többiek azt állították, hogy hazudsz, amit én cáfolni szerettem volna. :)
42/42 anonim válasza:
#41 Bocsánat ha félreértettelek! Csak tényleg nem írtam semmi olyat, hogy ez lenne az átlag fizetés gyári munkánál, tudom, hogy nem az. Csak nem igaz hogy ennyit ne lehetne megkeresnie olyan valakinek aki nem bankárként vagy igazgatóként dolgozik.
Kollégámnak pont az volt nagy bánata, hogy a fia abbahagyta az egyetemet és inkább beállt egy vállalkozóhoz kétkezi munkát csinálni, mert sokkal többet keres vele, majdnem a dupláját, mint ő a diplomájával. Nem azzal volt gondja, hogy ezt csinálja a fia, azzal nincs baj, szabad idejében még ő is szokott vele együtt dolgozni. Az volt a gondja, hogy így nem volt semmi amivel rábeszélhette volna a gyerekét, hogy fejezze be az egyetemet előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!