A Facebook törődik bármit is ha mezei felhasználó jelent politikai hazugságot?
Nem foglalkozik a facebook ilyenekkel, a facebook nem olyan, mint például szólni a tanárnőnek, vagy tanárúrnak, hogy Kis Pistike nem hagy békén.
Szóval a facebook akármilyen jelentésekkel nem foglalkozik.
De akkor minek a jelentés gomb oda?
#1 Keress rá arra az emberre, a posztjai közt biztos megtalálod, én jelentettem és kéretlennek jelöltem szóval már nem tudom megnyitni.
Valóban minél többen jelentik, annál inkább esélyes, hogy ránéznek. De az említett példa szerintem nem üti meg az oldal használati szabályainak a megsértését, így nem valószínű, hogy törölnék emiatt.
Ettől függetlenül a jelentés gomb nem haszontalan, a nyíltan uszító, rasszista tartalmakat szokták törölni. Sajnos a Fidesz van annyira dörzsölt, hogy ilyeneket nyíltan ne írjon.
#4 Tényként írt ez az ember olyanokat, hogy az ellenzék oltásellenes, meg hogy a céljuk a minél több halott(!), miközben minden vezető ellenzéki be van már oltva, és posztokban, videókban buzdítanak az oltásra.
Tehát szemenszedett, 100%-os hazugság, rágalmazással és becsületsértéssel vegyítve. Ez kimeríti a nyílt uszítást az én szememben.
Inkább jobb egy oldal posztjait figyelmen kívül hagyni és leszarni, mint jelenteni, amivel úgysem foglalkoznak.
Sok olyan posztok és bejegyzések vannak meg akármi a facebookon, ami már azért minden f@szságnak a teteje.
De sajnos a facebook nem olyan, mint például szólni a tanárnőnek, vagy tanárúrnak, hogy Kis Pistike ezt és ezt csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!