NEM gáz, hogy a Facebook ennyire cencúrázza a jobboldalit, konzervatív politikust, és felhasználókat?
2020. máj. 10. 18:35
1/12 anonim válasza:
Amíg a Vadhajtások nevű undorító oldal működhet a Facebookon, addig a jobboldaliaknak egy szavuk se lehet.
2/12 anonim válasza:
Nem, hisz nem az alapján cenzúráz, hogy ki jobboldali és ki nem. Ha valaki sérti a felhasználási feltételeket, akkor előbb-utóbb repül, politikai beaállítottságtól függetlenül.
3/12 Fortissima Finguss válasza:
Kérdező
Tedd fel magadnak ezt a kérdést, és ha őszintén válaszolsz akkor tudni fogod, hogy ebben semmi meglepő sincs...Egyébként sincs jobb meg baloldal. Prostituáltak vannak akik jobb és baloldalnak nevezett szerepeket játszanak...szóval ne sajnáld..
4/12 anonim válasza:
Arrol semmit sem irt, hogy mi miatt? Furcsa. Ha becsületes lenne, szépen megirná az okot is.
5/12 anonim válasza:
Annak gáz, aki már olyan szinten kamukázik, hogy tiltani kell.
6/12 anonim válasza:
Nem politikai oldal alapján cenzúráz.
#2-nek:
"Ha valaki sérti a felhasználási feltételeket, akkor előbb-utóbb repül"
Nem igaz!
Engem már korlátozott le úgy a "fészbúk", hogy az indoklás igen meglepő volt!
Lényegében azért figyelmeztettek mert bár az alapelveket nem sértettem meg, de a megosztásom túl sok ellenreakciót váltott ki!
Az történt, hogy két profilom van. Egy full kormánypárti, és egy full ellenzéki. Egy vérlázító ellenzéki posztot véletlenül a kormánypárti profilban posztoltam. XD
7/12 A kérdező kommentje:
#6 tehát te egy trollolo vagy?! 😀
2020. máj. 10. 19:09
8/12 anonim válasza:
Be kéne tartani a felhasználási feltételeket, és akkor nem lennének tiltva.
9/12 Fortissima Finguss válasza:
10/12 anonim válasza:
FB helyében minden politikai tartalmat gyomlálnák párttól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!