Mi a véleményetek Lukácsi Katalin-ról?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, mi lehet az ő szerepvállalása a jövőben?2020. máj. 8. 00:29
1/5 anonim válasza:
Vegyesek az érzéseim vele kapcsolatban. Egyfelől kedves és csinos hölgy, másrészt értelmes is, de számomra nem jön be a világnézete. Én nem vagyok egy nagy keresztény és úgy tudom, hogy ő sem vallásos családban nőtt fel, ennek ellenére mindig nyomja a naiv elképzeléseit a világról, amit soha nem tudtam hova tenni a vallásos embereknél. Mintha bekorlátozná saját magát egy begyepesedett kis világba és mindent annak a szűrőjén keresztül szemlélne, így messze nem használja ki a saját személyiségében rejlő potenciált.
2/5 SzittyaWarrior lvl99 válasza:
Arra a nőre ráférne egy kiadós...
Az talán kiverné a fejéből a sok hülyeséget, amiről állandóan hablatyol. Feleségül nem venném, mert elképesztően fárasztó lehet hallgatni az örökös jézuskázását, meg hogy ő napi szinten beszélget Istennel és a többi sületlenséget.
Komolyan, mintha öreganyám lenne bezárva egy 30 éves nő testébe. Kiábrándító.
3/5 anonim válasza:
Bárcsak ez lenne vele a legnagyobb gond...én mindig azt érzem, mikor hallgatom, hogy egy bolsevik forradalomnak simán az élére állna.
És ez szarügy.
A jézuskázás legalább aranyos
4/5 anonim válasza:
Gyönyörű és okos nő. Persze látom, a fidesztrollok itt is erőlködnek - felesleges :)
5/5 anonim válasza:
Utolós: bocsánat, minden véleményt tekints sztornónak. Elfelejtettük, hogy mit szabad és mit nem. Szóval: LK tökéletes, hibátlan, fantasztikus ember. Mindneki szemét, aki nem kedveli. Így megfelel, elvtárs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!