Novák Katalin mért gondolja azt hogy az ingyenes nyelvvizsgától meg a jogosítványtól több gyerek születne?
Aki gyereket akarna vállalni az pont nem ezért fogja tenni. Vagy ezek már előre megvoltak neki még a gyereke születése előtt. Tehát nem értem hogy ki a célcsoport.
Továbbá nyílt titok hogy pont MO-n a lakosság több mint fele semmilyen idegennyelvet nem is beszél.
Bár akiket én ismerek azoknak meg pont hogy nincs nyelvvizsgája és ez őket nem is érdekli. Egyik illető pl egy 3 gyerekes anya, a másik egy könyvkiadónál dolgozó 50-es Úr...1 fia van.
Ezt valami közvélemény kutatásból szedték le ?
Innen az "összefüggés" ?
én pont most készülök visszaigényelni 35 ezer forintot a sikeres nyelvvizsgám után
köszi orbán!
Novák Katica nem gondol semmit. Csupán azt gondolja amit Orbán engedélyez neki hiszen ő is a fides talpnyalók új generációja mint Hollik vagy Rétvári Bencus vagy a Sorosozás koronázatlan királya Hídvégi elvtárs aki nem rendelkezik önálló értékrenddel és értékekkel.
Aki meg rendelkezett ezekkel mint Lézer János azt meg Orbán eltakarította az útból.
Azért pontosítsunk, egyik sincs ingyen.
Jogosítvány esetén 25 ezerig terjedően, nyelvvizsgánál a minimálbér 25%-ának mértékéig lehet visszaigényelni a már befizetett összeget a sikeres vizsgadíjból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!