Ha gyeden levő eü dolgozó vagyok, kapok pénzt?
Nem tudtam megnézni a videót, kitért erre?
Nyilván a vírus elleni tevékenységben nem veszek részt, de ahogy a kórházi körlevélben látom, sokan melegedni jelennek meg 1-2 órát, a beles osztályok viszik a nehezét.
Jól jönne a pénz, a férjem fizetés nélkülin van.
Visszamenni nem igazán tudok, a kisebb pici még, szoptatom, a férjem is bizonytalan, meg fertőző osztályon dolgozom, bármit hazavihetek.
A gyed hivatalosan fizetés nélküli szabadság, állományban vagyok, akkor dolgozónak számítok?
Én most kérdeztem először, hol kérdezték még?
Tudom, hogy a munkám után nem járna, csak hátha mégis valami adminisztrációs okból kapnék...
Nem csak a frontvonalon levők kapnak, hanem azok is akik semmit se csinálnak, mert nincs műtét, nincs rendelés és át sem csoportosították őket, el sem vállalják... ellenben a levlistán már arról beszélnek, hogy ha vége az egésznek, majd ebből a pénzből mennek nyaralni... hát nekem meg kajára kellene a gyerekeimnek.... :(
Ahogy sok másnak, akik elveszették a munkájukat.
Inkább érdemelné meg a pénztáros ezt az összeget, mint az a főorvos, aki a vírus óta nagy ívben kerüli a kórházat.
Akkor süljön le a képedről a bőr, amikor az éhes gyerekednek mondod hogy nem ehet többet, mert kell holnapra.
50ezernek örülnék, nem 500-nak.
Elhamarkodott és szenzációhajhász dolog ez, az eüsöket tapsolják, szívecskét ragasztanak az ablakba és cakkpakk nekik megy a támogatás. Ha már a covid miatt osztják a pénzt ne annak adják, aki be se megy dolgozni csak otthon pihenget hanem a sarki péknek, mert ő megérdemli.
Vagy támogassák azokat akik elvesztették a munkájukat, nekem legalább a gyed jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!