Miért nem ad ki egyetlen kormányzati szerv sem adatokat a magyarországon dolgozó külföldi munkavállalók számáról és nemzetiségi megoszlásáról? Ez ipari vagy államtitok?
Figyelt kérdés
Ha azt mondom, hogy a számok feltehetően nem passzolnak a kormánypropaganda szövegéhez akkor libsi kommunista vagyok és különben is gyurcsány ?
Mi lenne ha egyszer valaki a feltett kérdésre válaszolna.
Itt is meg a kormányoldalon is.
2020. márc. 2. 18:31
2/5 mindentudó99 válasza:
Rengetegen . Nagy részük ukrán. Van jelentősége? Annyit hoznak amennyi magyar hiányzik.
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
#3 Mindig vicces amikor kiderül hogy minimális erőfeszítéssel meg lehetett volna találni amit keres a kérdező, de azért beégeti magát egy ilyen számonkérős kéréssel.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, már megint két különböző dologról beszélünk aminek úgy érintőlegesen van köze egymáshoz.
A statisztika címe : Magyarországon tartózkodó külföldi állampolgárok földrészek, országok és nemek szerint, január 1.
Én a kérdésben arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyi külföldinek adtak munkavállalási engedélyt illetve mennyi külföldi végez munkát munkavállalási engedély nélkül munkáltatói bejelentés alapján.
Na mindegy, hagyjuk.
2020. márc. 2. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!