Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hende Csaba bejelentette,...

Hende Csaba bejelentette, hogy "nagyjából utolértük" Ausztriát, igaza van? Vagy újabb fideszes hazugság?

Figyelt kérdés
*Fb oldalán olvasható.

2023. jún. 16. 07:36
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
89%
Látom, ez a méretes hazugság már a fideszes trolloknak is sok volt, próbálják itt kimagyarázni a kimagyarázhatatlant.
2023. jún. 16. 08:52
 12/42 anonim ***** válasza:
87%
Mint amikor a csiga utoléri a fénysebességet, nagyjából.
2023. jún. 16. 09:15
 13/42 anonim ***** válasza:
9%
Az én fizetésem utolérte.Ja én tanultam is érte.
2023. jún. 16. 09:26
 14/42 anonim ***** válasza:
73%
#13 Te mèg a szocik alatt tanultàl amikor mèg volt fizika ès matektanàr.
2023. jún. 16. 10:01
 15/42 anonim ***** válasza:
80%
Árakban már le is hagytuk Ausztriát. Bérekben még messze vagyunk tőle, kivéve a fidesz mutyisokat, azok jól keresnek az átlag szivatásán.
2023. jún. 16. 10:07
 16/42 anonim ***** válasza:
15%

Távol álljon tőlem hogy védjem a tolvaj fidesz bandát, de ha elolvasod amit írt, nem az életszínvonalra, bérekre gondolt. Ilyet még a legelvakultabb fideszesek se mernek állítani, hogy ebből a szempontból utol értük ausztriát.

„Bizony sokáig csak irigykedve néztük szomszédainkat, hogy náluk a Vashegyen aszfaltozott mezőgazdasági utak vannak. Mára azonban már a vaskeresztesi és felsőcsatári hegyen is a felújított utakon kényelmesen lehet közlekedni” – írja Facebook-oldalán Hende Csaba, országgyűlési képviselő.

2023. jún. 16. 10:22
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
Igen? Egy gyárban dolgozó ember megkeresi a 500-600ezer forintot?
2023. jún. 16. 10:28
 18/42 anonim ***** válasza:
53%

"Nagyjából utolértük az osztrákokat! 😊

Bizony sokáig csak irigykedve néztük szomszédainkat, hogy náluk a Vashegyen aszfaltozott mezőgazdasági utak vannak.

Mára azonban már a vaskeresztesi és felsőcsatári hegyen is a felújított utakon kényelmesen lehet közlekedni."

És akkor itt kérdés, hogy ki a troll és ki csúsztat: aki a saját fb posztját ilyen clickbaittel kezdi, vagy aki újságíróként rárepül és kiemeli. Én egyiket sem szeretem.

2023. jún. 16. 10:37
 19/42 anonim ***** válasza:
78%

Milyen érdekes, tavaly MZP-nél nem volt fontos, hogy pontosan mit mondott, csak összeollóztatok egy videót, hogy az a lehető legrosszabb fényben tüntesse fel, sőt, aki gondolkodni mert, és látta, hogy full nem azt mondja, amit ti állítotok, még azt hülyéztétek, meg libsiztétek. Gyomorforgatóak vagytok!

2023. jún. 16. 10:39
 20/42 anonim ***** válasza:
14%

#17 "Igen? Egy gyárban dolgozó ember megkeresi a 500-600ezer forintot?"

Igen, megkeresheti ha olyan cégnél dolgozik.

Rokonom sima szalagmunkát végez 3 műszakban, a cég utaztatja oda-vissza, mert nem a szomszédba jár dolgozni és 600 körül keres havonta. A fia többet, mert műszakvezető. Csak 8 általános végzettsége van az idősebbnek, a fia szakiskolát végzett csak.

Barátunk fia faüzemben dolgozik, érettségi után külön munka mellett tanulta meg a szakmát és ő is 600 felett keres 1 műszakos munkával. Mind az ország keleti részén, nem a magasabb keresetű nyugati részen.

2023. jún. 16. 10:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!