Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hende Csaba bejelentette,...

Hende Csaba bejelentette, hogy "nagyjából utolértük" Ausztriát, igaza van? Vagy újabb fideszes hazugság?

Figyelt kérdés
*Fb oldalán olvasható.

2023. jún. 16. 07:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
87%

"sosem fogok olyan pàrtokra szavazni akik 2010 előtt 1 napot is kormányoztak"

Hát, akkor bizony a Fidesz is kiesett...

2023. jún. 16. 12:00
 32/42 anonim ***** válasza:
12%
29,de Münchenben 2000 euró az albi,ha nem nyomorogsz másokkal.Itthon meg Szegeden 140-150k.Nem mindegy.
2023. jún. 16. 12:00
 33/42 anonim ***** válasza:
9%
Kedves 31!A 13 vagyok,olvasd el megint amit írtam mert nem tudsz értelmezni,soha nem mondtam hogy valaha is szavaztam a Fideszre..S igen nem fogok.De erre az ellenzékre sem.Kösz de voltam alatta fiatal anyám egészsége ráment.Most hogy a fia tanult így tudok segíteni neki s nem is szavazok a Fideszre,de ismétlem aki a Fidesz helyett erre az ellenzékre szavazna az ugyanolyan szellemileg retardált mint a Fideszre szavazók.
2023. jún. 16. 12:02
 34/42 anonim ***** válasza:
92%

"Münchenben 2000 euró az albi,ha nem nyomorogsz másokkal.Itthon meg Szegeden 140-150k.Nem mindegy."

Igen, és? Hogy jön ez ahhoz, amit írtam?

2023. jún. 16. 12:18
 35/42 anonim ***** válasza:
83%
#27 Egy másik kérdés alatt meg azt hazudja, hogy pedagógus a lelkem. A jobbereknek úgy van szükségük a hazugságra, mint a normális embereknek a levegőre. 🥰
2023. jún. 16. 12:22
 36/42 anonim ***** válasza:
16%
Hát kedves 34-es,úgy hogy más a pénz reálértéke..Gondoltam diplomásként pont nem egy diplomásnak kell elmondani mit jelent..Ebből kiindulva Kubában meg 3 zseton a fizetés,még 10 évvel tovább élnek mint a magyarok..Vagy hozhatnám Nepált is.Nem mindegy mennyi egy pénz reálértéke.
2023. jún. 16. 13:11
 37/42 anonim ***** válasza:
10%
Kedves 27,én nem a debreceni gyáras vagyok,pláne nem jobboldali,én írtam ki hogy soha a büdös életbe nem fogok se a Fideszre se erre az agyhalott ellenzékre szavazni..Én tudom hogy nektek agymosott DK vagy Fidesz vagy Momentum pártkatonáknak ezt nehéz elhinni,de a 35% aki nem szavaz azok között rengeteg a hozzám hasonló felül edukált ember ,aki pont szarik a politikára,mert jól él s a jólétet nem a Fidesznek,nem az Mszp-nek,nem a DK-nak köszönheti,hanem magának..A Momentum sávos adózása meg kösz de nem kell,nehogy mar a kis lusta koszos balos vagy jobbos csórit én tartsam már el..
2023. jún. 16. 13:14
 38/42 anonim ***** válasza:
58%

Diplomás kisbarátom, nem azt nem értettem, hogy mit jelent a pénz fizetőértéke, hanem azt, hogy mi a frászkarikáért mondod ezt el az én hozzászólásomhoz.

Én a #20-as hozzászólásra reagáltam, aki azt állította, hogy ő is annyit keres, mint Ausztiában, tehát utolértük Ausztriát. Erre mondtam, hogy attól, hogy a magyar felső-közép fizetéskategória elérta a nyugati alsó bérsávokat, még nem vagyunk ugyanott.

Erre jöttél te azzal, hogy de nyugaton drágábbak az albérletek is. Tudom, hogy drágábbak, csak marhára másról beszéltem.

2023. jún. 16. 13:21
 39/42 anonim ***** válasza:
50%

#29 Mi lenne ha el is olvasnád rendesen a 20-as választ ha már arról mondasz véleményt?

Sehol nincs benne olyan, hogy ez mindenkire igaz lenne vagy ne ez lenne a csúcs fizetés. Egyszerű tényközlés volt, hogy az állítással szemben létezik ilyen. Ahogy te is leírtad.

Ezzel szemben az van benne: "Igen, megkeresheti ha olyan cégnél dolgozik." Kifejezetten az szerepel benne, hogy HA olyan cégnél dolgozik, még csak hasonló sincs benne amit te itt leírtál.

2023. jún. 16. 14:57
 40/42 anonim ***** válasza:
0%

#30 "Debrecenbe nem tudom mi van,én Kecskeméten dolgozok a Mercedesnél"

Igazad van, én voltam hülye, nem Debrecenről hanem Kecskemétről van szó. Csak vacak a névmemóriám. A rokonaim Szolnoktól északra laknak.

2023. jún. 16. 14:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!