Hende Csaba bejelentette, hogy "nagyjából utolértük" Ausztriát, igaza van? Vagy újabb fideszes hazugság?
"sosem fogok olyan pàrtokra szavazni akik 2010 előtt 1 napot is kormányoztak"
Hát, akkor bizony a Fidesz is kiesett...
"Münchenben 2000 euró az albi,ha nem nyomorogsz másokkal.Itthon meg Szegeden 140-150k.Nem mindegy."
Igen, és? Hogy jön ez ahhoz, amit írtam?
Diplomás kisbarátom, nem azt nem értettem, hogy mit jelent a pénz fizetőértéke, hanem azt, hogy mi a frászkarikáért mondod ezt el az én hozzászólásomhoz.
Én a #20-as hozzászólásra reagáltam, aki azt állította, hogy ő is annyit keres, mint Ausztiában, tehát utolértük Ausztriát. Erre mondtam, hogy attól, hogy a magyar felső-közép fizetéskategória elérta a nyugati alsó bérsávokat, még nem vagyunk ugyanott.
Erre jöttél te azzal, hogy de nyugaton drágábbak az albérletek is. Tudom, hogy drágábbak, csak marhára másról beszéltem.
#29 Mi lenne ha el is olvasnád rendesen a 20-as választ ha már arról mondasz véleményt?
Sehol nincs benne olyan, hogy ez mindenkire igaz lenne vagy ne ez lenne a csúcs fizetés. Egyszerű tényközlés volt, hogy az állítással szemben létezik ilyen. Ahogy te is leírtad.
Ezzel szemben az van benne: "Igen, megkeresheti ha olyan cégnél dolgozik." Kifejezetten az szerepel benne, hogy HA olyan cégnél dolgozik, még csak hasonló sincs benne amit te itt leírtál.
#30 "Debrecenbe nem tudom mi van,én Kecskeméten dolgozok a Mercedesnél"
Igazad van, én voltam hülye, nem Debrecenről hanem Kecskemétről van szó. Csak vacak a névmemóriám. A rokonaim Szolnoktól északra laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!