Feltoltam egy céget a NAV-nál, mert roppant inkorrekt módon bántak velem. Kiadhatja a NAV a nevemet, adataimat a bejelentett cégnek?
ha ilyen kis vicces gyerek vagy 1 és 3. akkor miért nem vállalkozol. te ezek szerint nem akarsz ilyen autókat?
te barom állat, tudod te hogy a vállalkozók nagy része napról-napra tengődik és örül ha az adott hónapban 0-ra ki tud jönni?
De akkor kié az a sok x6-os meg q7-es?
Ja, biztos azé a csajé aki reggel a pékségben odaadja az öt kiflimet.
" De akkor kié az a sok x6-os meg q7-es?
Ja, biztos azé a csajé aki reggel a pékségben odaadja az öt kiflimet."
Haha. Felsővezetőké, illetve multicégeké. Legtöbbet csak lízingelik. Nem a mezei kisvállalkozó jár ezekkel az autókkal. De ilyen proli gondolkodásúaknak, akik szerint minden vállalkozó csaló, kár is magyarázni.
Speciel én is vállalkozó vagyok.
Egyelőre örülök, ha kifizetem a havi 50.000,- Ft KATA adót, az éves IPÁt, az egyéb, szakmámból adódó fizetendő díjakat, és még marad mit ennem.
Ha nem a szülői házban élnék még, már a híd alatt lennék.
Ennyit erről.
Ahogy látom arról megy a vita hogy kinek milyen kocsija van de ez hogy jön ide? A kérdező nem erre kíváncsi. Inkább azt válaszoljátok meg amit kérdezett!
Kedves kérdező! Tudtom szerint a NAV-nál is van titoktartási kötelezettség miszerint a bejelentőről semmilyen adatot nem közölhetnek a cég felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!