Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mennyi idő múlva láthatom az...

Mennyi idő múlva láthatom az ügyfélkapun belépve, hogy a munkaadóm bejelentett-e?

Figyelt kérdés
Pár napja kötöttem munkaszerződést, amely szerint mától munkaviszonyban dolgozom. Ma már vége a munkaidőnek de az ügyfélkapun még mindig nem látszik, hogy biztosított lennék. Ha be vagyok jelentve, az mennyi idővel később látszik majd? Vagy már most kezdjek el idegeskedni?

2016. aug. 31. 15:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Kezdj idegeskedni. Már ha jó helyen nézed. Ugyanis a bejelentést követően látszik (és ha ma kezdtél, már tegnap be kellett jelentenie)
2016. aug. 31. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:

Oep oldalán próbáltad már? Ott is le tudod kérdezni.(ügyféljapú és taj szám), ha a navoson nem látod, rosszul keresed.

De látszódni kéne

2016. aug. 31. 17:07
 3/4 anonim ***** válasza:
oepen később jelenik meg, mint az ügyfélkapun
2016. aug. 31. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, már látom mindenhol, korrektül be vagyok jelentve.
2016. szept. 2. 03:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!