Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hende Csaba bejelentette,...

Hende Csaba bejelentette, hogy "nagyjából utolértük" Ausztriát, igaza van? Vagy újabb fideszes hazugság?

Figyelt kérdés
*Fb oldalán olvasható.

2023. jún. 16. 07:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
71%

20#

Leírnád pontosan hogy mi a cég/gyár neve?

Jahogy az már nem fog menni mert hazudsz.

Nyugat eu bérek 8 általánossal a kelet-mo putriban, egy ócska gyárban? Ez nem az m1

2023. jún. 16. 10:47
 22/42 anonim ***** válasza:
65%

Tulajdonképpen nem hazudott csak nem mondott igazat.

Igazából le is előztük, kérdés hogy mibe?

Pl Ausztria lakossága 8 979 894 fő, itt meg 9 604 000, tehát? 6,9% al megelőztük!!!!!

Amúgy meg ha gazdasági, jóléti stb "libsi" baromságokba nézzük... ahh azt ne nézzük máááááá.... így GYŐZTÜNK!!!

2023. jún. 16. 10:49
 23/42 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjátok szegény #20-ast. Most vett egy új mesekönyvet, abból olvas fel.😆
2023. jún. 16. 10:52
 24/42 anonim ***** válasza:
85%

20/23

No ez engem is nagyon érdekel, nyugodtan mond csak meg a cég nevét, megyünk innen szerintem sokan oda dolgozni.

Vagy csak nagyot akartál mondani és beleszámoltad a 3 gyerekes adómentességet, cafetériát és a havi 40-50 óra túlmunkát is? :)

2023. jún. 16. 10:54
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

#24 Mindig megnevettet milyen ostobán próbáljátok védeni a hülyeségeiteket.

Az említetteknél semmiféle kedvezmény nincsen. A debreceni autógyárban dolgozik anya és fia, túlóráznak is ha van rá lehetőségük, mert megfizetik őket. A barátunk fiának nem tudom a cége nevét, asztalosmunkákkal, faipari megmunkálással foglalkozó, külföldi tulajdonban álló leányvállalat egy kinti cégnek. Megfizetik a dolgozóikat és jó is a cégnél a hangulat. A srác nagyon szeret ott dolgozni és jól is keres.

Attól mert ti eldöntöttétek, hogy ilyen nincsen, a valóság még teljesen más.

Ahogy egyetlen szóval sem írtam, hogy ez lenne az általános. A kiindulás az volt, hogy valaki kijelentette, egyszeri gyári munkával nem lehet ennyit keresni.

De, lehet. Nem mindenhol, nem mindenkinek, de lehet.

2023. jún. 16. 11:01
 26/42 A kérdező kommentje:

Szeretnék innen oda nyugat Magyarországról elmenki dolgozni, ahhoz a céghez ahol a sori dolgozo 600k-at keres.

Leirnád a cég nevét?

2023. jún. 16. 11:03
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

25# A debreceni bmw gyár még el se készült.

"A debreceni a BMW első olyan üzeme, amit teljes mértékben virtuálisan terveznek. Ugyan a sorozatgyártás a tervek szerint csak 2025-ben fog beindulni Debrecenben, az NVIDIA Omniverse platform jóvoltából a gyártósorok készen állnak a termelésre, már csak a fizikai telepítésük van hátra"

De te már ott szalagmunkázol 600k-ért. Ez most nem jött be.

2023. jún. 16. 11:15
 28/42 anonim ***** válasza:
15%

Kedves 14!Az első diplomam 2016-ben szereztem..A 2.-at pedig 2018-ban MSC mérnök vagyok..Szinte a teljes elitgimit 2010 után csináltam..Nem rinyáltam..Tanultam..De emlékszem arra is mi volt 2006 előtt..Emlékszem anyámnak majdnem 3 műszakban kellett dolgoznia hogy a gyerekei ne haljanak éhen..Akkor évente emelkedett a gáz,víz,villany,tömegközlekedés..Vissza lehet nézni a régi Január 1.-i RTL híreket..Ez a kormány is faszparaszt,ezért kéne egy jó kormányváltás,de sosem fogok olyan pàrtokra szavazni akik 2010 előtt 1 napot is kormányoztak

..

2023. jún. 16. 11:57
 29/42 anonim ***** válasza:
78%

A #20-as állítása: Magyarországon lehet szakmunkásként 5-600-at keresni, tehát utolértük Ausztriát.

Nos, a #20-as nem hazudik: abszolút lehetséges Magyarországon havi 5-600 nettót keresni szakmunkásként, gyárban, stb. A klímaszerelőm mesélte, hogy milyen napidíjat fizet a melósainak, kb stimmel, ismerek burkolót 6-700-as nettóval, stb.

Viszont amit a #20-as kifelejt, hogy ezek a bérek nálunk a csúcsot jelentik a szakmunkásnak - hacsak nem lesz vállalkozó -, míg kint ez szinte a minimálbér. Én kb 800 ezret keresek a Dél-Alföldön, keresztanyám kb ugyanennyit Németországban. A különbség annyi, hogy én IT projektmenedszer vagyok, tizenéves munkatapasztalattal, ő meg egy külföldi szobalány egy szállodában.

Szóval a #20-as igazat mond az állítása első felében, de téved a következtetésben a mondat második felében.

2023. jún. 16. 11:58
 30/42 anonim ***** válasza:
15%
Debrecenbe nem tudom mi van,én Kecskeméten dolgozok a Mercedesnél ősszeszerelőként,havi nettó 520,jó persze 3 műszakos rend de erre megy évi 1.2 misi cafeteria plusz egyebek.
2023. jún. 16. 11:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!