Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lemondott a 444-ről a globális...

Lemondott a 444-ről a globális pénzhatalmi hálózat. De, miért pont a telex veszi át a helyüket?

Figyelt kérdés

A 444-nál már én is éreztem politikai középről, hogy folyamatosan veszít a cikkei színvonalából. Már ha lehet színvonalról az agymosó propagandák terén beszélni. Már egy ideje nem sikeról ellenszenvet generálni a kormány és a nemzethez fűzhető dolgokkal kapcsolatban. Már nem sikerül a népi hagyományokat összemosni a szélsőjobbal. Már nem voltak képesek hitelesen leírni, azt sem amikor a Momentum egy magyar ellenes pártnak kampányolt romániában. A Vármegyéket és csak megyéknek voltak képesek írni. Nem is tudom, hogy lehet sokáig ennyire magyar ellenszenvvel írni. A hajó lassan elment cikkeket.

De miért pont a telex lesz az utód? Mit látnak benne nyugaton?

"– Gyenge olvasottság, mélyülő belső botrányok és folyamatos felmondások – ez jellemzi a Soros-hálózat egykori koronaékszerét, a 444.hu nevű internetes portált –" [link]

2023. máj. 7. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
52%
#59 valóságtagadás, mi? Akkor nem is függesztették fel a tagságát 2019-ben? Nem szavazták meg brutális többséggel (nem olyan fideszes 45%-os "kétharmaddal") azt a szabálymódosítást 2021-ben, aminek az egyetlen célja az volt, hogy kizárhassák a fideszt? Esetleg nem ezután a módosítás után pár héttel léptek ki "maguktól"? Teljesen hülyének nézel itt mindenkit? :)
júl. 9. 16:27
 62/63 anonim ***** válasza:

61:

Köszi h vetted a fáradságot és leírtad neki kronologikusan. Valahol sajnálom szegényt, akkor is ha elhiszi amit mond, és akkor is ha nem. Mindkettő egy lélekölő állapot lehet.

júl. 9. 16:37
 63/63 anonim ***** válasza:
26%

#61-62!

Nagyon sajnállak titeket. Akkor is, ha csak egy skizofrén ember vagy... illetve vagytok.

A tények makacs dolgok. Nem zárták ki a Fideszt, hanem kilépett.

Persze lehet a körülményeiről, okairól, előzményeiről is beszélni, de ameddig ti tagadjátok a valóságot, addig értelmesebb lenne galambokkal beszélgetnem.

Amúgy nagyon szépen (mármint a tőletek megszokott gerinctelen, sunyi módon) hallgattok arról, hogy a Néppárt milyen politikát folytat évek óta.

Legalább konzekvensek vagyok és - ha csak hallgatással, de - itt is tagadjátok a valóságot.

júl. 9. 17:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!