Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lemondott a 444-ről a globális...

Lemondott a 444-ről a globális pénzhatalmi hálózat. De, miért pont a telex veszi át a helyüket?

Figyelt kérdés

A 444-nál már én is éreztem politikai középről, hogy folyamatosan veszít a cikkei színvonalából. Már ha lehet színvonalról az agymosó propagandák terén beszélni. Már egy ideje nem sikeról ellenszenvet generálni a kormány és a nemzethez fűzhető dolgokkal kapcsolatban. Már nem sikerül a népi hagyományokat összemosni a szélsőjobbal. Már nem voltak képesek hitelesen leírni, azt sem amikor a Momentum egy magyar ellenes pártnak kampányolt romániában. A Vármegyéket és csak megyéknek voltak képesek írni. Nem is tudom, hogy lehet sokáig ennyire magyar ellenszenvvel írni. A hajó lassan elment cikkeket.

De miért pont a telex lesz az utód? Mit látnak benne nyugaton?

"– Gyenge olvasottság, mélyülő belső botrányok és folyamatos felmondások – ez jellemzi a Soros-hálózat egykori koronaékszerét, a 444.hu nevű internetes portált –" [link]

2023. máj. 7. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
69%
Még egy csomó ideig ki is emelgette ezt a kérdést a megafonos szerző, hogy fenntartsa a témát... :) Közben meg annyira haldoklik a 444, hogy két hónapja hozták ki az egész estés dokumentumfilmjüket a fidesz lejáratókampányairól.
jan. 7. 22:32
 32/63 anonim ***** válasza:
62%
A 444-nek vannak előfizetői (köztük én). Vajon a Prostiknak mennyi bevétele van előfizetőktől?
jan. 8. 01:14
 33/63 anonim ***** válasza:
13%
Egykét sem èrdemes komolyan venni. Vicclap mindkettő.
jan. 8. 07:32
 34/63 anonim ***** válasza:
34# Ennél durvábbat kapnál egy rúbel jobboldali figurától, ha ellenzéki propagandát terjesztenél.
jan. 8. 17:09
 35/63 anonim ***** válasza:
20%
#35 A Telex, ès 444 is egy bolsi hazugsággyàr. Egymástól veszik àt a propaganda cikkeket.
jan. 8. 21:23
 36/63 anonim ***** válasza:
68%
35# ezt magadnak írtad, ezzel nyugtatod magad amikor az m1 híradót nézed? Tiszta szerencse, hogy kivétel nélkül az összes NER média csakis a színtiszta igazat írja és semmi mást. Ja nem. Idi@ta.
jan. 8. 21:34
 37/63 anonim ***** válasza:
73%
37# pont ezt akartam én is tőled kérdezni.
jan. 8. 21:38
 38/63 anonim ***** válasza:
70%
A megafon is lehúzhatná a rolót végleg és semmi mást nem találnának ki helyette. Nagyon sok a birka aki elhiszi nekik a sok vágott videót meg a töménytelen hazugságaikat. Én Jókat kacagok rajtuk ahogy a bohár dániel kipakolja hogy szaladnak előle az ellenzékiek, oszt ő meg hányszor elszaladt a telexes riporter elől 🤣🤣🤣🤣 azzal nem dicsekedett🤣🤣 jajj na meg ott van a többi megafonos a trombitás kristóftól kezdve a deák dánielig, amilyen b*zisan néznek egymásra a homokos tekintetüttekkel olyan kis cukkerek🤣🤣🤣🤣 tuti hogy amig az irodába vannak kajak baccák is meg copják is egymást, látszik rajtuk hogy mind homoszexuális. De az is nagy kedvenc amikor egymás posztjai alá kommentelgetnek🤣🤣 Jah na meg a putnoki k*cs*g a kopasz oszt az is facagyerek putnokom meg a város csicskája volt még a boltba se mert kimenni csak amikor már becopta magát a polgármesterhez de akkor is csak két hetente egyszer 🤣🤣🤣🤣 személyesen kellene látnotok azt a csávót is rögtön levágnátok hogy az bizony meleg mint a többi megafonos,🤣 a járása a mozgása a stílusa az az esetlen hanyag teste aaahh besz@rok 🤣 a polgi úr tuti coptatta azért áll és jár úgy a pittye(ajka) szanaszét van torkoztatva🤣🤣 szal megy közöttük a zacsipacsi🤣🤣🤣
jan. 21. 06:27
 39/63 anonim ***** válasza:
75%
Annyira haldoklik a 444, hogy épp most buktatták meg a köztársasági elnököt :DDD
febr. 10. 18:01
 40/63 anonim ***** válasza:
Na ja. Ezt kegyetlenül és precízen végigvítték, Orbánnak nem maradt más választása, pedig 5 napon át próbálta agyonhallgatni az ügyet, de ez most nem működött.
febr. 10. 18:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!