Lemondott a 444-ről a globális pénzhatalmi hálózat. De,
miért pont a telex veszi át a helyüket?
Figyelt kérdés
A 444-nál már én is éreztem politikai középről, hogy folyamatosan veszít a cikkei színvonalából. Már ha lehet színvonalról az agymosó propagandák terén beszélni. Már egy ideje nem sikeról ellenszenvet generálni a kormány és a nemzethez fűzhető dolgokkal kapcsolatban. Már nem sikerül a népi hagyományokat összemosni a szélsőjobbal. Már nem voltak képesek hitelesen leírni, azt sem amikor a Momentum egy magyar ellenes pártnak kampányolt romániában. A Vármegyéket és csak megyéknek voltak képesek írni. Nem is tudom, hogy lehet sokáig ennyire magyar ellenszenvvel írni. A hajó lassan elment cikkeket.
De miért pont a telex lesz az utód? Mit látnak benne nyugaton?
"– Gyenge olvasottság, mélyülő belső botrányok és folyamatos felmondások – ez jellemzi a Soros-hálózat egykori koronaékszerét, a 444.hu nevű internetes portált –" [link]
A kérdés kiírása óta a 444 megbuktatott egy fideszes köztársasági elnököt és a volt igazságügyi minisztert, leleplezte a kormányzati hazugságokat az orosz hekkertámadások kapcsán, összehozott egy egyórás interjút a sajtónak soha nem nyilatkozó Rogánnal, és kiadott egy egészestés dokumentumfilmet a fideszes médiagépezet lejáratókampányairól. Pedig alig több, mint 1 éves a kérdés. Ha így néz ki, amikor lemond a "globális pénzhatalmi hálózat" a 444-ről, akkor igazán lemondhattak volna róla hamarabb is. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!