Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lemondott a 444-ről a globális...

Lemondott a 444-ről a globális pénzhatalmi hálózat. De, miért pont a telex veszi át a helyüket?

Figyelt kérdés

A 444-nál már én is éreztem politikai középről, hogy folyamatosan veszít a cikkei színvonalából. Már ha lehet színvonalról az agymosó propagandák terén beszélni. Már egy ideje nem sikeról ellenszenvet generálni a kormány és a nemzethez fűzhető dolgokkal kapcsolatban. Már nem sikerül a népi hagyományokat összemosni a szélsőjobbal. Már nem voltak képesek hitelesen leírni, azt sem amikor a Momentum egy magyar ellenes pártnak kampányolt romániában. A Vármegyéket és csak megyéknek voltak képesek írni. Nem is tudom, hogy lehet sokáig ennyire magyar ellenszenvvel írni. A hajó lassan elment cikkeket.

De miért pont a telex lesz az utód? Mit látnak benne nyugaton?

"– Gyenge olvasottság, mélyülő belső botrányok és folyamatos felmondások – ez jellemzi a Soros-hálózat egykori koronaékszerét, a 444.hu nevű internetes portált –" [link]

2023. máj. 7. 20:32
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
79%

Én szoktam olvasni a 444.hu-t megpróbálok válaszolni a kérdésedre, a válasz nagyon röviden, hogy nem tudom, és senki más sem az érintettek kívül.. :)

A saját véleményem, ill. amit olvastam a neten a "néptől", hogy sokan orroltak a 444-re, mert fullban tolja a bulváros cikkeket, az RTL-en megjelenik egy ValóVilágos mitugrász vagy a Pumped el böfögi magát, rögtön csinálnak a 444-en ezekből a hírekből vagy 6 cikket...és ezt az "értelmiségiek" többsége nem igazán csípi...bevallom én se nagyon csípem ezt a túl bulvárosodott oldalát a 444-nek, de ez van.

2023. máj. 7. 22:06
 12/63 anonim ***** válasza:
13%
#2, #3, #4, #5, #6, #7: Díjazom a magabiztosságotokat, de ha majd a 444 nevű szennylap nemsokára lehúzza a rolót, akkor nem mondhatjátok, hogy mi nem szóltunk előre... :D
2023. máj. 8. 00:08
 13/63 anonim ***** válasza:
88%

12-es

Mesélj már a 888.hu-val a PestiSrácokkal vagy a Lokállal mi is lett? mesélj már kicsi rigó xD

2023. máj. 8. 00:24
 14/63 anonim ***** válasza:
86%
A kérdezőnek láthatóan orgazmust okoz a maffiakormányunktól független lapok fikázása természetesen egy maffiakormányközeli lap linkelésével megtámogatva. Szexuálpszichológusért kiáltó eset ez.
2023. máj. 8. 00:40
 15/63 anonim ***** válasza:
17%
Azt nem gondolnám, hogy a Telex bármennyire is színvonalasabb lenne a 444-nèl.
2023. máj. 15. 13:28
 16/63 anonim ***** válasza:
17%
A Telexnèl is elindult a felmondàsi hullàm. Szerintem előbb-utóbb megszűnik az elvtársak, pedig àtmennek a Hvg-hez, 444-hez.
2023. jún. 9. 14:11
 17/63 A kérdező kommentje:
A 444 most dölt össze. Onnan jöttek a teltexthez
2023. jún. 10. 12:50
 18/63 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező a 444 és a Telex is működik, egyik se dőlt össze, a HVG is jól van bármennyire is szeretnéd, hogy megszűnjön az ellenzéki, média. A közpénzből fenntartott NER pártpropaganda média viszont, teljesen piacképtelen, még úgy is, hogy a célközönsége, a hozzád hasonló szellemi egysejtűek aránya egyre nő az országban.
2023. jún. 10. 13:32
 19/63 anonim ***** válasza:
70%
Jajj de gyengén adtad elő.
2023. júl. 25. 23:48
 20/63 anonim ***** válasza:
84%
Annak a lapnak akkor volt nézettsége amikor javarészt tényfeltárással foglalkoztak. Na meg lehetett kommentelni is. Igaz erős volt ott is a cenzor de legalabb volt lehetőség
2023. júl. 27. 00:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!