Lemondott a 444-ről a globális pénzhatalmi hálózat. De, miért pont a telex veszi át a helyüket?
A 444-nál már én is éreztem politikai középről, hogy folyamatosan veszít a cikkei színvonalából. Már ha lehet színvonalról az agymosó propagandák terén beszélni. Már egy ideje nem sikeról ellenszenvet generálni a kormány és a nemzethez fűzhető dolgokkal kapcsolatban. Már nem sikerül a népi hagyományokat összemosni a szélsőjobbal. Már nem voltak képesek hitelesen leírni, azt sem amikor a Momentum egy magyar ellenes pártnak kampányolt romániában. A Vármegyéket és csak megyéknek voltak képesek írni. Nem is tudom, hogy lehet sokáig ennyire magyar ellenszenvvel írni. A hajó lassan elment cikkeket.
De miért pont a telex lesz az utód? Mit látnak benne nyugaton?
"– Gyenge olvasottság, mélyülő belső botrányok és folyamatos felmondások – ez jellemzi a Soros-hálózat egykori koronaékszerét, a 444.hu nevű internetes portált –" [link]
Én addig olvastam, hogy "globális".
Nem tudom, hogy mi a kérdés, mert nem olvastam el, de írok a pontok miatt.
" a woke ideológia lelkes híveinek számító új kollegák szembe kerültek a már korábban is a lapnál dolgozó újságírókkal, ami akkora belső megosztottságot eredményezett, hogy már sokak számára ellehetetlenült a normális munkavégzés a lapnál. "
A forradalom felfalja saját gyermekeit...
A 444 annyira leadta a színvonalat, hogy már csak a teljesen agymosott liberálisok olvasták.
Ezzel az oldal elvesztette a fő célját, hogy minél több agymosást csináljon. Hiszen már minek, kész, ennyi volt, őket már nem lehet jobban megtéríteni.
Hát igen.
Szar ügy 😁
Látom jól betalált a cikk, van ám hiszti a kérdés alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!