Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted jó lenne-e visszaadn...

Szerinted jó lenne-e visszaadni az embereknek a szabad marihuána-fogyasztáshoz való jogot?

Figyelt kérdés
Avagy ha a miniszterelnökünk olyan jó ötletnek tartotta a szabad gyümölcspárlat-készítéshez való jogot, miért nem lehet még mindig marihuánát egyáltalán FOGYASZTANI?
2010. okt. 9. 21:58
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
43%

"ha a kisujjamat nyújtom. ha engedélyeznék a füvet"

Sajna emiatt már késő sajnálkozni. Akkor kellett volna gondolkodni, amikor az alkoholt meg a cigit engedélyezték, illetve nem tiltották be. Mert bizony azok is DROGOK, ha tetszik, ha nem.

"menjetek és szívjatok"

Tudod, az a legnagyobb gáz, hogy MINDENKI szív a jelen helyzet miatt, az egész társadalom kollektíve. Szóval ha nem mész sehova, akkor is szívsz, te is, csak átvitt értelemben.

"azért illegális, mert a fű gyorsítja a LEGJOBBAN a szellemi leépülést. Rövid időn belül kisimulnak az agytekervényeid tőle."

Érdekes, hogy tudományos igényű vizsgálatok ezt nem támasztják alá, kivéve persze azt az esetet, ha reggeltől estig megállás nélkül füvezel. Akik azonban élnek az ilyesmivel, azok tudtommal csak ugyanúgy alkalmilag fogyasztják, mint más pl. a bort.

Mi több, befüvezve tudtommal még senki sem végzett mészárlást. Alkoholos befolyásoltság alatt azonban annál inkább. A cigizők pedig naponta mérgezik nem csak saját magukat, de mindenki mást is a környezetükben. Az mennyivel jobb?

Én csak azt mondom, hogy legyünk következetesek, és hagyjuk el végre a képmutatást. Ha valóban rendes, erényes emberek akarunk lenni, akkor álljunk a sarkunkra, és TILTSUK BE AZ ALKOHOLT ÉS A CIGIT IS, és utánunk a vízözön, vagy engedélyezzük a könnyű drogokat is azon az alapon, hogy ugyanaz a kategória, mint az előző kettő (és nem, a kemények, a rablás, gyilkolás, stb. már egyáltalán nem ugyanaz a kategória).

De ami jelenleg van, az nagybetűs ÁLSZENTSÉG.

Végeztem, lehet lepontozni. :)

2010. okt. 9. 22:38
 12/53 anonim ***** válasza:
82%
Érdekes hogyha rossz lenne M.O-nak ez és még jobban eladósodna akkor mi van Hollandiával,Cseheknél, meg a Svájciaknál? ja hogy ott is biztos elvannak adósodva a kormány pártja meg satöbbi, hagyjad már magad lököd itt a kamurizsát
2010. okt. 9. 22:39
 13/53 anonim ***** válasza:
79%
22:33 nagyon jót mondott.
2010. okt. 9. 22:39
 14/53 anonim ***** válasza:
61%

Ja meg 100%ig igaz az hogy az alkoholtól az emberek nagy része kőagyú bunkóvá válik bunyózik,gyilkol,provokál,balesetet okoz,meghal csak azért mert berugott, aki meg szimplán betép az még lazább,barátságosabb és élénkebb lesz szellemileg.

Hát igen fű nem lehet mert az ezerszer szarabb mint az alkohol,mert annyi füves ember gyilkolt már hogy szerezzen spanglira valót,mert annyi füves ember provokált bunyót és a többi... amúgy meg az alkohol is egy rohadt drog

2010. okt. 9. 22:43
 15/53 anonim ***** válasza:
36%

"amúgy meg az alkohol is egy rohadt drog"

No ugye. Mondom én. Tiltsuk be azt is, meg a cigit is! Zéró tolerancia!

2010. okt. 9. 22:49
 16/53 anonim ***** válasza:
25%
ja és kedves utolsó nem kérte senki se az olyan beszűkült agyúak véleményét mint te, kicsit a kommunistákhoz emlékeztet az ilyen felfogás, jó hogy nem már infernál táborokba akarod küldeni az embereket
2010. okt. 9. 22:50
 17/53 A kérdező kommentje:

"És amíg nem az én eü hozzájárulásomból akarod elkerülni a halálodat."

Akkor kezdhetsz aggódni, mert már rengetegen pusztították magukat életük során, aminek kezeléséhez te adtad a hozzájárulást. Mi van a 2. típ. cukorbetegséggel pl? Szerintem nincs annyi alkoholista se, amennyi cukorbeteg.

Jó lenne észrevenni, hogy amit mi évezredek óta a közös kultúránk részének tartunk, többet árt, mint Azok A Bizonyos könnyű drogok (mintha az alkohol nem lenne az)

Igyál sok piát egyszerre, és meghalhatsz fulladásban, alkoholmérgezésben vagy színinfarktusban. Szívjál sok füvet egyszerre, és nem történik semmi különös.

Igyál sokat szülés közben, és a gyereked nagy valószínűséggel deformálódott lesz.

Ha pedig egyik napról a másikra úgy dönt az alkoholbeteg, hogy abbahagyja az italt, de nem megy elvonóra, onnantól csak Isten kezében van az élete.

Ha a füves abbahagyja szenvedélyét, nagy a valószínűsége, hogy KI SE ALAKULT benne akkora függőség, mint az alkoholistánál, így maradandó egészségkárosodása biztos nem lesz, az pedig ki van zárva, hogy meghaljon a megvonástól. A marihuánás nem heroinos.

2010. okt. 9. 22:54
 18/53 anonim ***** válasza:
38%

"jó hogy nem már infernál táborokba akarod küldeni az embereket"

Mondja ezt éppen az, aki a füvezőket viszont simán odaküldené?

De ha nem vetted volna észre, ezekkel a kiszólásokkal ironizálok csupán, hogy rávilágítsak a jelenlegi helyzet kétszínűségére. Fentebbi hozzászólásaimban tényeket is sorakoztattam fel bőséggel, amikre senki nem reagált.

Érdekes módon, ha fűről és könnyű drogokról van szó, pillanatok alatt elborul az agya mindenkinek, és felhevülten fröcsögnek ahelyett, hogy józanul és racionálisan megvitatnák a prókat és a kontrákat. Pedig egy ilyen értelmes eszmecserét szívesen olvasnék a témáról, de úgy tűnik, arra itt igen csekély az esély, sajnos.

2010. okt. 9. 22:58
 19/53 anonim ***** válasza:
83%

Ja, egyébként "infernál" táborok tudtommal csak az USA-ban vannak, és Pokolház néven futnak; a Pokolban a rossz emberekre váró borzalmakat mutatják be ott igen plasztikusan és látványosan kisgyerekeknek, hogy ezzel terrorizálják őket a helyes viselkedésre. De nem tudom, hogy ezt most miért hoztad ide.

[A kedvedért most már külön jelzem: ez megint csak irónia. Tudom, hogy internáló táborokra gondoltál, de nem tudtam elmenni a melléfogásod mellett, mivel ez nem csak sima elgépelés volt a részedről; egy rövid szóban két betűt elgépelni már tényleg művészet lenne.]

2010. okt. 9. 23:01
 20/53 anonim ***** válasza:
91%
Írtátok itt hogy az alkoholt is be kéne tiltani meg a cigit.Szerintem itt iszonyatosan nagy lázongások lennének,remélem csak poénból írtátok :D.
2010. okt. 9. 23:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!