Magyarországon azért ilyen trágya az oktatási rendszer (is), mert a fidesznek az az érdeke, hogy minén kevesebb tanult ember legyen, hisz főleg az iskolázatlan réteg az, amely főleg rá szavaz?
Kedves 51!
Szerintem szövegértelmezési problémáid is vannak..Elsőként,nem pénzügyi területen dolgozom,de írtam is..Na mindegy..Masodszor sehol nem írtam ,hogy aki panelban él az mindenki aluledukált alacsony IQ-val rendelkező egyén..Főleg mert az IQ és az edukáltság között van összefüggés de vannak ott is kivételes esetek.Azt írtam hogy a baloldali szavazók egy kicsi része(tapasztalat alapján ez a DK szavazók egy részére inkább igaz,mint mondjul a Momentum vagy LMp),akik panelban laknak azok beszélnek arról hogy a Fidesz szavazok IQ-ja 80 alatti.Sehol nem mondtam hogy az összes szavazó de ha tanultál vagy tanítottam társadalomismeretet akkor nagyjából tudod hogy a jövedelmi éd kepzettségbeli viszonyokat figyelembe véve a panel lakótelepeken az aluliskolázott emberek felül vannak reprezentálva..Ez nem azt jelenti hogy mindegyik,ezt sehol nem írtam..Ellentétben a te flusztrált minden Fidesz szavazót lenéző mentalításoddal..Javaslom a szövegértelmezés mélyebb elsajátítását,illetve akkor mondj egy emberről kiemelten degradáló véleményt ha azt a teljesítményt elérted amit ő.Addig sajnos elég hiteltelen vagy..A flusztrációdat meg az állami egészségügy keretében tudod kezelni.Hidd el ez a te egészségedre meg a közösségre is jó hatással van.Szép napot!
#51 ha jobboldali vagy, akkor nem lehetsz fidesz szavazó, mert az csak magát nevezi jobboldalinak, valójában nem az. Te inkább fideszes vagy, aki jobboldalinak mondja magát, mert A PÁRT annak nevezi magát.
Ez az identitáspolitika.
Végzettség pedig nem jelent észt is, elképesztően ostoba ilyen-olyan diplomás emberekkel találkoztam már életem során. Én amúgy utáltam a Menzát, elég szar volt a kaja 🤭
Fideszre manapság (vagyis kb 2014 után) csak olyan ostoba emberek szavaznak, akik nem látnak 1 hétnél távolabbra, csak a moslékig amit odalök nekik A PÁRT (csok, nyugdíjemelés, krumpli, bözsikártya, stb...), vagy a húsosfazékból lakmározó elvtelen, gerinctelen, emberalatti emberek.
50:
"Nagyon nem ugyanaz hogy alsó tagozatban nincs a 4. osztály végéig osztályozás vagy hogy első osztályban nincsen osztályozás."
Én is ezt mondom. De te magad írtad, hogy "alsó tagozatban nincs a 4. osztály végéig osztályozás." Ami nem igaz. Ezek után kételkedem benne, hogy te tanár lennél.
Milyen propagandát terjesztek én szerinted? Nem értelek. Azt mondtam, hogyha egy gyerek nem tud megtanulni írni-olvasni 4 év alatt, akkor ott vagy rossz a tanár, vagy a gyereknek segíteni kell, mert valami képességzavara van. Ha megbuktatod ezerszer, akkor sem fog megtanulni írni-olvasni, mert csak beragad egy ördögi körben. Milyen ostoba ember gondolja azt, hogy ezzel majd motiválni lehet egy gyereket?
"A szülő jelzéseitől függ, hogy én órán mit tudok elérni a diáknál."
Ha lenne gyereked, és tanultál volna pedagógiát, pszichológiát, akkor tudnád, hogy ez bizony nem ilyen fekete-fehér. Vannak magatartászavaros és motiválatlan gyerekek nagyon elit családból is. Ha csak el kéne magyarázni a gyereknek, hogy órán figyelni kell, akkor nem lenne minden gyerek kitűnő tanuló? Szerinted nem magyarázza ezt el minden épeszű ember otthon a gyerekének?!
Kedves 54-55!
A személyeskedeséne kivül nem igazán láttam más mondandód a válaszodban így mivel ez nem egy konstruktív vita be is zárom.Neked pedig sok sikert kívánok az életbe..Kelleni is fog feldolgozni a Fidesz 2026-2030-2034-es győzelmét majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!