Magyarországon azért ilyen trágya az oktatási rendszer (is), mert a fidesznek az az érdeke, hogy minén kevesebb tanult ember legyen, hisz főleg az iskolázatlan réteg az, amely főleg rá szavaz?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 16. 21:20
11/73 anonim válasza:
A magyar társadalom fele nem tudja kezelni a magányt, a Fidesz is abból az alomból való.
13/73 anonim válasza:
Olvasom a sok kommentelőt..Ti sosem voltatok külföldön..3 diplomás MSC fejlesztőmérnök vagyok,Londonban is dolgoztam,most épp itthon,a fizetésem középvezetöként senior Devops fejlesztőként bőven netto 3 misi felett van havonta..Itthon viszont este 10-kor is merek sétálni mert jóval biztonságosabb mint Londonban.A magyar magánegészségügy sem drága..Munkahiány van a legtöbb szegmensben..Tanulni kell s akkor nem fogtok szarul keresni.
14/73 anonim válasza:
Itthon jobban tudod hol lehet este sétálni.
15/73 anonim válasza:
13: netto 3-at nem sokan keresnek itthon, hacsak nem külföldre dolgozol, vagy valami nagyon specifikus munkát végzel
Szóval messze nem tipikus, amit mondasz, ha igaz.
16/73 anonim válasza:
Kedves 15!Én burkoló vagyok,havi 3 misi nekem is megvan pedig nem vagyok annyira művelt mint a 13..Nincs olyan ismerősőm aki havi nettó 600 alatt vinne haza.
18/73 anonim válasza:
Te jártàl màr külföldön? :D 10 ève itt lakok a csodás okatàsi renderükkel ostobább embereket alaptudás területén éd neveletlenebb kölköket a világon nem láttam még. Sok felé jàrtam ès népcsoportù emberrel találkoztam de az fix ezerszer értelmesebbek meg neveltebb az átlag magyar ember. Baromi nehéz az anyag az tény de az emberek agya is jobban pörög emiatt. Erre konkrétan kijárod az iskolát h két betût nem tudsz elolvasni mert gyereket buktatni tilos mert az diszkriminatív. Elég agyhalottak is szegények
19/73 anonim válasza:
16: Mindezt teljesen fehéren, leadózva? Mert arról beszélünk. Vagy feketén értendő ez a te 3 milliód?
20/73 anonim válasza:
Többnyire igen, plusz imádja a nép jóindulatát(?) kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!