89-ben, a rendszerváltó pártok, köztük az akkori Fidesz, ilyen országot akart? Ez lenne a szabad ország?
Kérdező!
4 fal között az csinál amit akar..senki nem korlátozza.
Orbánék felismerték, hogy itt sajnos a társadalmat kellene lecserélni ahhoz, hogy bármi változzon. A magyar népléleknek kell, hogy gyűlölhessen, különben nincs kinél jobbnak éreznie magát. Nézd meg a hármas válaszolót! Attól érzi többnek magát, hogy a szexuális orientációját/identitását tekintve a f457 jó felére született és zsigerből gyűlöli azt aki nem. Semmi mása nincs, semmi mást nem tud felmutatni az életben ami valódi eredmény, ezért csak akkor érzi többnek magát bárkinél ha utálhat. Sajnos ez a magyar társadalom jelentős részére igaz, Ők sem a FIDESZ-re szavaztak tavaly, hanem valami, valaki, vagy valakik ellen. A melegek, a migránsok, Soros, Brüsszel.
Orbán Viktor 2006-ban maga beszél erről, bár nem tudom akkor tudta-e, hogy ezzel előre elismeri amit csinálnak:
Itt a politikai elit csak egy tünet. Nézd meg, az egyik oldal szemellenzősen imád egy elhízott, hibrid rezsimet építő vénembert a korrupt, pofátlanul gazdagodó haverjaival akik elérték, hogy MINDENKI utál minket külföldön, akik elárulták az összes szövetségi rendszert amihez tartoztunk és kifelé visznek minket Európából évek óta, valami fals tiszteletre hivatkozva amit nem kapunk meg, a másik része meg ezerszer megbukott és leszerepelt volt párttitkárokra meg azok gyerekeire szavaz. Ezt kellene tisztelni? A kis országot aki nem talál ki a posványból lassan száz éve és újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat, viszont legalább se pénze se hadereje, de amikor adni akarnak neki akkor követelőzik és szidja azt aki épp segíteni próbál?
6
Ha közterületen kinyalok egy csajt, akkor engem is megbüntetnek. Hiába vagyok hetero.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!