89-ben, a rendszerváltó pártok, köztük az akkori Fidesz, ilyen országot akart? Ez lenne a szabad ország?
2023. ápr. 6. 11:54
11/20 A kérdező kommentje:
10es, ennek a kommentnek, mi köze van a kérdéshez?
Attól, hogy valaki megéli önmagát nem jelenti azt, hogy közterületen szexel, nem értem, hogy jön a kérdéshez ez a komment.
2023. ápr. 6. 20:28
12/20 anonim válasza:
11
Te írtad, hogy az már nem szabad ország, ha pl a szexualitás a négy fal közé van szorítva.
13/20 A kérdező kommentje:
Nem, nem ezt irtam, ilyet sehol sem irtam.
2023. ápr. 6. 20:33
15/20 anonim válasza:
Ugyanannyit legyen szabad a négy falon kívül mindenkinek. Ha egy hetero megfoghatja a párja kezét az utcán akkor ezt tehesse meg egy transz vagy egy saját neméhez vonzódó is. Ha a filmben lehet heteroszexualitást ábrázolni akkor lehessen homoszexualitást is nagyjából abban az arányban, ahogyan ez előfordul és akkor rendben van a sztori.
16/20 A kérdező kommentje:
Nem, a 6-os válaszomban sem írtam ilyet. Sehol sem írtam ilyet.
2023. ápr. 6. 21:01
17/20 anonim válasza:
16
Akkor mire reagáltál a 6-os válaszoddal? Nyilván az előző hozzászólásra.
18/20 Senior Séf válasza:
'89-ben még liberális volt a Fidesz. A 90-es évek közepétől ígérte Sorosnak, hogy aki tőle jobbra lesz, az már leesik. Arra kapta a támogatást. Hogy mennyit?
19/20 A kérdező kommentje:
17es, az előző válasz sem irt ilyet és én sem irtam ilyet.
Kérlek, hagyd ezt abba, mert ez offolás.
2023. ápr. 7. 12:31
20/20 anonim válasza:
Az 5-ö pedig a szexualitásra célzott a válaszával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!