Szégyen manapság tanárnak lenni?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 14. 18:23
3/26 anonim válasza:
Igen, és ez sajnos rendgeteget elárul szánalmas hazánkról.
5/26 anonim válasza:
Hát az utóbbi balhéikkal eléggé lejáratták magukat.
6/26 anonim válasza:
Az a szégyen, hogy nem fizetik meg őket normálisan és balhéként aposztrofálják az erre irányuló törekvéseiket.
7/26 anonim válasza:
6# Ne izgulj, az oktatás hiánya miatt egyre több ilyen vidéki tuskó lesz. Szépen halad a fidesz, pár év és az összes gyárakban fog robotolni.
8/26 anonim válasza:
Szerintem az a szégyen, hogy az országban a többséget nem érdekli az oktatás, nem képesek felfogni az egész fontosságát.
Az ország a szégyen nem pedig a tanárok.
9/26 anonim válasza:
Inkább az a szégyen, hogy a kormány magasról sz*rik az oktatásra, szándékosan a béka segge alá züllesztették az oktatás szinvonalát, és ehhez 3 millió faék még lelkesen tapsol is. Na ez az, ami szégyen, nem az, hogy tanár valaki.
10/26 anonim válasza:
Az utóbbi kb. egy évben akként élem meg, igen.
Pedig a lelkem mélyén tudom, hogy nem az én szégyenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!