Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek mi a problém...

Az ellenzékieknek mi a problémája a 15 éves gyerekkel szexelő homokos tanársegéddel?

Figyelt kérdés
Fideszes oldalról értem a felháborodást, hisz ők többségében homofóbok, de ellenzéki oldalról nem értem. Semmi törvénybeütközőt nem csinált az a férfi, a beleegyezési korhatár 14 év. Ennek ellenére ellenzéki oldalról is van felháborodás.

2023. márc. 7. 18:07
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
91%

#40 A fideszesek így lepleződnek le folyton. Sem a pedofília, sem a kiskorúakkal szembeni efebofília, sem a tanár-diák viszonnyal való visszaélés nem zavarja őket egyáltalán, a gyermekek szempontja pedig abszolúte nem érdekes a számukra (nem is szempont valójában).

Ők egyszerűen b.zizni akarnak, magasról sz@rnak a gyerekekre. A "gyermekvédelem" számukra nem a gyermekekről szól, hanem a felnőttekről, az elkövetőkről és saját magukról. A homofóbiáról.

De ráadásul még b.zizni is szelektíven szeretnek: ha vállaltan meleg, LMBTQ-tagokról van szó, akor probléma a homoszexualitás - ha papokról van szó vagy Böjthe atya árvaházainak pedagógusairól, akkor a homoszexualitás sem probléma, ahogy a gyermekverés sem az.

És nemcsak a homoszexualitás, de az efebofília, sőt, a pedofília is bocsánatos számukra, ha megfelelő vallásos áhítattal van leöntve és a narancssárga politikai színezetűre van mázolva.

Egyszerűen nem érdeklik őket a gyerekek, ez a helyzet. A b.zizás érdekli őket.

2023. márc. 16. 09:31
 42/42 A kérdező kommentje:

„tehát szerinted nem beteges ha valaki egy olyan kislánnyal szexelne, aki még nem menstruál?”

Amit én állítok, hogy az nem számít pedofíliának. Hogy beteges-e az attól függ, hogy a lány mennyire fejlett, nőies.

„Nem, nem jobb. Ugyanolyan undorító, és ugyanúgy büntetni kellene, jó sok évvel.”

Akkor egy kis szemléltetés.

Ezek iránt vonzódik a pedofil:

[link]

[link]

[link]

Ezek iránt vonzódik az efebofil: [link]

[link]

[link]

Ha te nem látod a különbséget a kettő között, akkor nagy gondok vannak. Az első hármon gyerekek, az utolsó hármon fiatakorú nők.

„Vagy szerinted nem? Akkor lehet hogy a hívás házon belülről jön.”

Szerintem nem beteges az utolsó három linken található lányhoz vonzódni.

„Kaletát a Fidesz hagyta hogy nagykövetként dolgozzon és képviselje az országot. Aztán ok is mentették ki a szarból, mert a mi pedofilunk jó pedofil.”

Nyilván ha tudják róla, hogy pedofil képekkel kereskedik, akkor nem hagyják, hogy nagykövetként dolgozzon. De attól Kaleta még mindig nem fideszes.

„Az összes hozzászólásod és a kérdésed maga hiszti.”

Ezt már hallottam egyszer. Idézz hisztizést, ha az összes hozzászólásom az. Eddig még nem sem sikerült. Csak ismételgeted önmagad, hogy az összes az. Akkor ennyi erővel a tiéd az. Hisztizel azon, hogy 13 éveshez vonzódni pedofíliának számít. Az nem zavar, hogy eddig igazolnod nem sikerült, és mindenféle hazugsággal jössz, pl.: hogy a pubertás az első menstuációhoz köthető. Honnan szedted ezt az információt? A fejedből kipattant, hazudtad.

„A fideszesek így lepleződnek le folyton. Sem a pedofília, sem a kiskorúakkal szembeni efebofília, sem a tanár-diák viszonnyal való visszaélés nem zavarja őket egyáltalán,”

Engem zavar a pedofília a legszigorúbban büntetném. Az efebofília nem zavar, de ezzel nem csak a fideszesek vannak így, hanem a drágalátos baloldal is, és az Unió is.

Meg tudnád mondani, hogy az Európai Unio 27 tagállamából hányon belül büntetik a 16 éves korúakkal való szexet?

„De ráadásul még b.zizni is szelektíven szeretnek”

Egyszer nem b*ziztam. Amúgy ezt a monológat rendszeresen előadod, nem először pörögsz így rá.

„ha vállaltan meleg, LMBTQ-tagokról van szó, akor probléma a homoszexualitás - ha papokról van szó vagy Böjthe atya árvaházainak pedagógusairól, akkor a homoszexualitás sem probléma, ahogy a gyermekverés sem az.”

Számomra a homoszexualitás nem probléma, a gyerekverés meg igen.

„És nemcsak a homoszexualitás, de az efebofília, sőt, a pedofília is bocsánatos számukra”

Számomra a pedofília semmilyen körülmények között nem bocsánatos. Élvezed amúgy a szalmabábozást?

2023. márc. 16. 22:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!