Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek mi a problém...

Az ellenzékieknek mi a problémája a 15 éves gyerekkel szexelő homokos tanársegéddel?

Figyelt kérdés
Fideszes oldalról értem a felháborodást, hisz ők többségében homofóbok, de ellenzéki oldalról nem értem. Semmi törvénybeütközőt nem csinált az a férfi, a beleegyezési korhatár 14 év. Ennek ellenére ellenzéki oldalról is van felháborodás.

2023. márc. 7. 18:07
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

1.

13 évessel lefeküdni nem pedofília.

2.

Ez ugyanaz, mint az első ügy.

3.

Nem Fidesz tagról van szó.

4.

Kaleta sem volt fideszes. Ő már Gyurcsány alatt is szolgált, ugyanilyen erővel MSZP-s/DK-s pedofil is.

5.

Semmi konkrét bizonyítékról nincs szó, rágalom. De különben sem lesz attól még pedofil valaki, hogy kiskorúval szexel.

2023. márc. 15. 16:17
 32/42 anonim ***** válasza:

1, de igen, az. Pedofil az, aki pubertás előtti gyerekre izgul, 13 évesen még gyakran nem esnek át a pubertáson

Ki küldte ki Kaletát? Ki hagyta jóvá, hogy ott maradjon? Ja igen, a Fidesz.

4, akkor mi a bajod a tanársegédes üggyel?

2023. márc. 15. 16:29
 33/42 A kérdező kommentje:

"de igen, az. Pedofil az, aki pubertás előtti gyerekre izgul, 13 évesen még gyakran nem esnek át a pubertáson"

Pedofil az, aki a serdülőkor előtti gyerekek iránt izgul.

A serdülőkor 10-12-től 16-18 éves korig tart, tehát egy 13 éves már nincs serdülőkor előtt, leszámítva nagyon ritka eseteket.

"Ki küldte ki Kaletát? Ki hagyta jóvá, hogy ott maradjon? Ja igen, a Fidesz."

Kintre nem a Fidesz küldte, mert 2007-ben küldték ki Los Angelesbe. A kormányváltást követően meg nem váltották le, hanem meghagyták a helyén. Perui nagykövet a Fidesz alatt lett, de attól még nem fideszes, ahogyan 2007-ben sem volt mszp-s.

"akkor mi a bajod a tanársegédes üggyel?"

Mondtam én, hogy bajom van vele? Én tettem fel a kérdést, hogy másoknak mi baja vele.

2023. márc. 15. 19:03
 34/42 anonim ***** válasza:
83%

#33 egyáltalán nem ritka hogy 13 évesen még pl nem menstruál egy kislány. Nem tudom honnan veszed ezt.

Nyilván ha az országot képviseli mivel hogy nagykövet, így az aktuálisan hatalmon levő kormánytól függ.

De itt hisztizel rajta

2023. márc. 15. 19:17
 35/42 A kérdező kommentje:

"egyáltalán nem ritka hogy 13 évesen még pl nem menstruál egy kislány. Nem tudom honnan veszed ezt."

Honnan veszed ezt, hogy én azt írtam, hogy 13 évesen nem menstruál el kislány? Mondd, sikerült értelmezned az általam leírtakat?

"Nyilván ha az országot képviseli mivel hogy nagykövet, így az aktuálisan hatalmon levő kormánytól függ."

Attól még nem lesz fideszes. A közalkalmazottak, ellenzéki képviselők is a kormánytól függnek. Ők is fideszesek akkor?

"De itt hisztizel rajta"

Hol hisztiztem rajta, tudnád idézni?

2023. márc. 15. 19:34
 36/42 anonim ***** válasza:

A pubertás előtt van az a kislány, aki még nem menstruál. Mivel a menstruáció általában 10-14 éves kor között kezdődik, így az ilyenkoru (lány) gyerekek FELE 13 évesen még nem menstruál. Tehát 13 éves gyerekhez vonzódni pedofília.

Azért egy postás és egy nagykövet kicsit más, nem gondolod?

Az egész kérdésed, és a válaszaid nem más mint hiszti.

2023. márc. 15. 19:40
 37/42 A kérdező kommentje:

"A pubertás előtt van az a kislány, aki még nem menstruál."

Nem. Az a kislány, aki még nem menstruál még NEM ESETT ÁT a pubertáson. De már BENNE VAN a pubertásban, NEM PEDIG ELŐTTE.

"az ilyenkoru (lány) gyerekek FELE 13 évesen még nem menstruál."

És mi van, ha az akivel a fickó lefeküdt már mestruált? Akkor az nem pedofília? És mi van. ha valami rendellenesség miatt valaki 18 évesen sem menstruál? Az pedofília? Nevetséges, hogy a menstruálásból akarod levezetni, mintha rá lenne írva a lányokra, hogy menstruálnak-e már, vagy sem.

"Tehát 13 éves gyerekhez vonzódni pedofília."

Az a helyzet, hogy nem te határozod meg, hogy mi a pedofília.

"Azért egy postás és egy nagykövet kicsit más, nem gondolod?"

És az ellenzéki képviselők?

"Az egész kérdésed, és a válaszaid nem más mint hiszti."

Tehát nem tudtál beidézni semmit az én állítólagos hisztimről a tanársegédet illetően.

2023. márc. 15. 20:04
 38/42 anonim ***** válasza:

#37 akkor fogalomzavarban szenvedsz. Pedo az aki pubertás előtti gyerekre izgul. Mivel lányok esetében ez az első menstruációhoz köthető, ami átlagosan 10-14 év között van, tehát a 13 éves lányok fele nem menstruál még, tehát a pubertás előtt van, ezért ha 13 éves lányra izgul valaki, esélyes, hogy pedo (de minimum efebofil, ami szintén nem jobb).

Egy nagykövetet az aktuálisan hatalmon levő kormány nevezi ki. Ennyi a lényeg.

Itt hisztizel már hanyadik kommentedben. Ennyi önreflexióra sem vagy képes?

2023. márc. 15. 20:24
 39/42 A kérdező kommentje:

"Pedo az aki pubertás előtti gyerekre izgul. Mivel lányok esetében ez az első menstruációhoz köthető"

Nem az első menstruációhoz köthető a pubertás lányoknál. A mellek és fanszőrzet növekedése hamarabb szokott jelentkezni eleve, márpedig az már pubertás jele. Azt mondod, hogy egy nem menstruáló, de női mellel rendelkező lány még nincs serdülőkorban?

"ha 13 éves lányra izgul valaki, esélyes, hogy pedo (de minimum efebofil, ami szintén nem jobb)."

Szerinted nem jobb az efebofil, mint a pedofil? A pedofil kis gyerekekre izgul. Nőietlen, férfiatlan kisgyerekekre. Az efebofil meg más majdnem felnőtt tinédzserekre. Komolyan nincs különbség a kettő között szerinted?

"Egy nagykövetet az aktuálisan hatalmon levő kormány nevezi ki. Ennyi a lényeg."

Kaleta nem fideszes, ennyi a lényeg.

"Itt hisztizel már hanyadik kommentedben. Ennyi önreflexióra sem vagy képes?"

De hol van az a hiszti? Mutass már példát rá. Te is hanyadik kommentedet írod már, az nem hiszti, csak az enyém?

2023. márc. 15. 20:46
 40/42 anonim ***** válasza:
41%

#39 tehát szerinted nem beteges ha valaki egy olyan kislánnyal szexelne, aki még nem menstruál? Akkor van egy rossz hírem, pontosan ugyanolyan undorító vagy mint az a tanársegéd.

“ Szerinted nem jobb az efebofil, mint a pedofil?”

Nem, nem jobb. Ugyanolyan undorító, és ugyanúgy büntetni kellene, jó sok évvel. Vagy szerinted nem? Akkor lehet hogy a hívás házon belülről jön.

Kaletát a Fidesz hagyta hogy nagykövetként dolgozzon és képviselje az országot. Aztán ok is mentették ki a szarból, mert a “mi pedofilunk jó pedofil”.

Az összes hozzászólásod és a kérdésed maga hiszti. Ha neked nem gond, téged nem zavar a tanársegéd esete, akkor miért vered itt magad?

2023. márc. 16. 09:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!