Milyen érzés a tanároknak, hogy a 15 éves Pistike nyáron a fagyizóban többet keres mint ők?
Figyelt kérdés
Szerintem szánalmas, hogy még így is tűrik.2022. nov. 19. 18:30
2/14 Lazy Lover válasza:
na és az osztrákoknál többet keres egy takarító mint itthon egy polgármester
3/14 anonim válasza:
Röhög mindenki rajtuk még a 15 éves gyerek is szted? :D
4/14 anonim válasza:
Az hagyján, hogy a tanároknak milyen érzés. De milyen érzés a kérdezőnek ennyire nem érteni, miről van szó, és poénkodni? Én is szánalmasnak tartom, hogy ennyi ilyen van ebben az országban, ezért tatunk ott, ahol tartunk. De sebaj, az ilyenektől lesz ez még rosszabb is. Csak ezt akkor se fogják elhinni, ha végigvág rajtuk, inkább belehalnak.
5/14 anonim válasza:
Hol az a fagyizó, ahol a 15 éves Pistike 200 ezret keres nyáron? Oda én is elmennék másodállásban. :)
6/14 anonim válasza:
A 6. jól kérdez.
A kérdező meg egy ostoba fajankó.
7/14 anonim válasza:
De Pistike csak nyáron, idényben keres többet. A tanároknak konstans a bérük az év minden hónapjában.
Továbbá nem biztos, hogy Pistikének ilyen jól fog menni mondjuk ezután a tél utáni nyáron. A szolgáltató ágak mindig konjunktúra idején mennek jól. Lehet a válság miatt munkanélküli lesz Pistike a kövi nyáron. A tanár meg nem.
8/14 anonim válasza:
Leszarom mi milyen érzés nekik.
Ök is leszarják milyen a kölyköknek mikor agyon steresszelik,basztatják feleslegesen őket meg a szülőket.
10/14 anonim válasza:
Nem tudnak róla, hogy Pistike nyáron a fagyizóban dolgozott, mert nincs pénzük elmenni fagyizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!