Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek mi a problém...

Az ellenzékieknek mi a problémája a 15 éves gyerekkel szexelő homokos tanársegéddel?

Figyelt kérdés
Fideszes oldalról értem a felháborodást, hisz ők többségében homofóbok, de ellenzéki oldalról nem értem. Semmi törvénybeütközőt nem csinált az a férfi, a beleegyezési korhatár 14 év. Ennek ellenére ellenzéki oldalról is van felháborodás.

2023. márc. 7. 18:07
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
14%
Nekem semmi. 15 évesen már kész felnőtt.
2023. márc. 7. 19:17
 12/42 anonim ***** válasza:
71%

Az ellenzékiek valójában sokkal érzékenyebbek a GYERMEK nézőpontjára - nem véletlen, hogy kizárólag az ellenzéki orgánumok foglalkoztak mélyebben a pedofil papok visszaéléseivel, vagy a Böjthe atya árvaházaiban történt gyermekmolesztálásokkal és -bántalmazásokkal (pedig a pedopapok is a Böjthe-féle kollégiumi pedagógus is azonos neműekkel csinálta általában)!

Szintén az ellenzéki orgánumok foglalkoztak Kaletával is, míg a pedofidesz megmenteni próbálta.

Szóval azért nem érted, mert te is, akárcsak a fideszesek, kizárólag az ELKÖVETŐVEL foglalkozol, kérdező.

Az ellenzékiek elsöprő többsége viszont az ÁLDOZATOKKAL foglalkozik, azzal, hogy ebben a történetben van egy 15 éves, manipulálható GYERMEK is!

Nem véletlenül követelik az ellenzékiek a beleegyezési korhatár 16 évre emelését!

Romániában eleve 15 év (nem 14) a beleegyezési korhatár (amit most terveznek emelni), de Bite ott BÖRTÖNBEN ÜLNE, még 15 éves áldozat esetében is, mert a törvény külön kitér az iskolai alkalmazottakra, edzőkre, ifjúsági munkásokra, ráadásul a rendszeres elkövetést is külön súlyosbító tényezőként kezeli.

Ez nem véletlen: Romániában liberális-baloldali-RMDSZ-es kormánykoalíció van!

Szóval míg a jobboldaliak valóban csak az elkövetőn akarják kiélni a homofób hajlamaikat - addig az ellenzékieket AZ ÁLDOZAT ÉRDEKLI (kivéve azokat, akik valamilyen módon érintettek a témában, maguk is ilyen hajlamokkal küzdenek).

Szóval ezért van, hogy mi, ellenzékiek is problémát csinálunk az ügyből - de nem az elkövető homoszexualitása miatt, hanem AZ ÁLDOZAT sérelme miatt, aki csak egy befolyásolható gyerek!

Míg a jobbosok a homofóbiájuk kiélésére használják az egészet, addig az ellenzékieket VALÓBAN érdekli a GYERMEKVÉDELEM, méghozzá úgy, hogy az a GYERMEKRŐL szóljon!

2023. márc. 7. 19:17
 13/42 anonim ***** válasza:
11%
Ti még mindig itt tartotok?
2023. márc. 7. 19:53
 14/42 anonim ***** válasza:
25%
Attól, hogy ellenzéki vagyok, még lehetek homofób :) Nem mindennel értek egyet, ami törvényes, ott van pl. az Aradi Vértanúk kivégzése.
2023. márc. 7. 20:06
 15/42 A kérdező kommentje:

"Az ellenzékiek elsöprő többsége viszont az ÁLDOZATOKKAL foglalkozik, azzal, hogy ebben a történetben van egy 15 éves, manipulálható GYERMEK is!"

Egy 15 éves (nem gyermek) ebben a szituációban nem feltétlenül áldozat, hisz ő is beleegyezett a dologba. És ilyen alapon miért nem tiltjuk meg a tinédzserek között is szexet, vagy bármiféle érintkezést? Hisz a tini kapcsolatokban is annyi szerelmi fájdalmat, érzelmi sérülést lehet összeszedni, ami káros hatással van a fiatalok lelki fejlődésére.

"Nem véletlenül követelik az ellenzékiek a beleegyezési korhatár 16 évre emelését!"

Volt rá 8 évük, miért nem emelték akkoriban?

2023. márc. 7. 20:23
 16/42 anonim ***** válasza:
48%

#15 "Egy 15 éves (nem gyermek) ebben a szituációban nem feltétlenül áldozat, hisz ő is beleegyezett a dologba."

Ennyi erővel egy 5 éves is beleegyezhet a dologba. Amit te nem értesz, az pszichológiai kérdés (vigyázat: nem jobboldaliaknak való tudomány, empátiás készséget igényel!), arról van szó, hogy egy 15 éves ELÉGGÉ ÉRETT-E, eléggé felnőtt-e, hogy kivédje a manipulációt, ami egy felnőtt tapasztalati-, tudás- és tekintélytöbbletéből származik?

Tipikus jobboldali probléma, hogy nem értitek, mi a különbség, ha két gyerek "játszadozik" és kísérletezik egymással, vagy ha én, mint felnőtt, a manipulatív képességeimet bevetve BELEVISZEM a gyereket egy "beleegyezésbe"...

Azt sem sikerül, úgy látszik, megérteni egy szűkebb keresztmetszetű, jobboldali aggyal, hogy a kiskorú sérelmére elkövetett szexuális cselekmény MINDIG BŰNCSELEKMÉNY, akkor is, ha kiskorú követte el - csakhogy kiskorú elkövető NEM VONHATÓ BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGRE! Azaz MENTESÜL a büntetés alól (de a cselekmény bűncselekmény!).

Pfff... de mit is magyarázok én jobboldali személyeknek egy sorosozásnál bonyolultabb képletű dolgokat? :-))) Akik "piros lett a paradicsom, nem sárga" jeligére mennek előre-hátra, azoknak annál komplexebbet nem szabad mondani, mint hogy "Magyarország a magyaroké." Erzsébetváros meg az Erzsébeteké, mint tudjuk. :-))

Mindegy, annyit próbálj beletuszkolni az elmédbe, hogy ezt normális országokban nem véletlenül kriminalizálják (természetesen senki sem vitatja, hogy Magyarország nem normális ország).

2023. márc. 7. 20:42
 17/42 anonim ***** válasza:
18%

Az ilyen zsírdisznókat ki kell mérni.

Féláron,kilóra,kutyaeledelnek.

2023. márc. 7. 20:49
 18/42 A kérdező kommentje:

"Ennyi erővel egy 5 éves is beleegyezhet a dologba."

Nevetséges érv, egy 5 éves és egy 15 éves között jóval hatalmasabb különbség van (szexuális téren főleg), mint egy 15 éves és egy 18+ éves között.

"arról van szó, hogy egy 15 éves ELÉGGÉ ÉRETT-E, eléggé felnőtt-e, hogy kivédje a manipulációt, ami egy felnőtt tapasztalati-, tudás- és tekintélytöbbletéből származik?"

Miféle manipulációra gondolsz? Egyáltalán miért feltételezel egyből valami sötét hátsó szándékot az idősebbik fél részéről, ami akár lehet egy 20 éves és 16 éves közötti szituáció?

"a kiskorú sérelmére elkövetett szexuális cselekmény MINDIG BŰNCSELEKMÉNY"

Az Unio területén belül sehol nem az, ébredj fel.

"vigyázat: nem jobboldaliaknak való tudomány"

"Tipikus jobboldali probléma"

"szűkebb keresztmetszetű, jobboldali aggyal"

"mit is magyarázok én jobboldali személyeknek"

Neked valami nagyon beakadt ezzel a jobboldalisággal... :D

De arra miért nem válaszoltál, hogy a baloldali kormányok miért nem vitték feljebb a beleegyezési korhatárt, ha ők annyira empatikusak?

"Akik "piros lett a paradicsom, nem sárga" jeligére mennek előre-hátra, azoknak annál komplexebbet nem szabad mondani, mint hogy "Magyarország a magyaroké."

Én nem mászkálok piros lett a paradicsom, nem sárga jeligére, és valószínűleg a jobboldaliak nagy része sem. Miből feltételez ezt, miért általánosítasz, és egyáltalán miért gúnyolódsz, mikor én normális stílusban írtam neked? Valamiben nem értünk egyet, erre te máris elkezdesz személyeskedni és megpróbálsz lejáratni.

"Mindegy, annyit próbálj beletuszkolni az elmédbe, hogy ezt normális országokban nem véletlenül kriminalizálják"

De mit? Mit kriminalizálnak konkrétan?

2023. márc. 7. 21:08
 19/42 anonim ***** válasza:
59%
Neked is csak annyi bajod van, hogy nem a lepedőn végezted
2023. márc. 8. 14:02
 20/42 anonim ***** válasza:
Én nem pártolom a kiskorúak és felnőttek szexuális kapcsolatát. De a Fidesz és a keresztény demokraták lecsökkentették a beleegyezési korhatárt. Ez van. Most ők hisztiznek a leghangosabban
2023. márc. 14. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!