Ha Bite Zsolt 15 éves lánnyal csinálta volna ugyanezt, akkor nem lenne ekkora botrány, tényleg kettős mérce van Magyarországon a melegekkel szemben?
Ez van, akinek még kérdés?
Mindenki tudja, de a homofóbok fel vannak rajta háborodva, amikor homofóbnak hivjuk őket.
Ahogy én látom, a botrány fő oka nem az, hogy fiú, és nem is az, hogy 15 éves.
Ez ugyanis egyáltalán nem egy újkeletű jelenség, ilyen jellegű dolgok mindig is előfordultak.
Anno amikor elsős voltam gimiben, az osztálytársamat(csaj) is megdugta az egyik ~35 körüli tanár.
Persze egyáltalán nem verték nagy dobra, a tanár amúgy nős volt, és csak egyszeri alkalom volt.
És más iskolákból is hallottunk ilyen történeteket a városban.
És ez nem ma volt, hanem vagy 30 éve.
Ami viszont nem mindegy, hogy ennek a Bitének semmiféle lelkiismeret-furdalása nincs, nemhogy megpróbálna lapulni, ha már ilyeneket csinált, hanem konkrétan büszkén telekürtöli vele az internetet, hogy ő 15 éves gyerekeket b-szik, és direkt ezekre utazik.
Kb. olyan, mintha az én időmben az ominózus tanár rendszeresen arról írt volna az iskolaújságban cikkeket, hogy a 15 éves lányokat b-ssza az iskolában, és direkt ezekre gerjed, és hogy ez tök normális amúgy, és beperel mindenkit, akinek ez nem tetszik, stb.
Hát lehet, hogy nem törvénytelen, amit csinált, de ezek után az lett volna a minimum, hogy kib-sszák az iskolából, illetve a lányos apukák felkeresték volna, és néhány keresetlen szó és egy alapos verés kíséretében még a városból is elüldözik.
8.
Itt a pont és ez a leggázabb az egészben
Engem akkor is felháborítana, ha nővel lett volna, de itt a fő, hogy még veri magát meg büszke rá.
Második körben pedig az átlag homokos nem érti, hanem még támogatja meg mosdatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!