Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha Bite Zsolt 15 éves lánnyal...

Ha Bite Zsolt 15 éves lánnyal csinálta volna ugyanezt, akkor nem lenne ekkora botrány, tényleg kettős mérce van Magyarországon a melegekkel szemben?

Figyelt kérdés
2023. febr. 22. 07:12
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
15%
Tegnap óta kiderült, hogy a 15 már nem is 15 hanem 13?
2023. febr. 22. 12:05
 22/32 anonim ***** válasza:
37%

A 13 évesre csak kiverte.

Sajnos erről nem számol be olyan szorgalmasan a telex.

2023. febr. 22. 12:07
 23/32 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragúdj, nekem nincsenek ilyen átfogó ismereteim, arról, hogy ki-kire ver, mit. De, téged, ahogy látom, nagyon érdekel ez a téma.
2023. febr. 22. 12:09
 24/32 Andizsuzsi ***** válasza:
63%

"Az a baj kedves bite Zsolt mosdató andizsuzsi, hogy saját bevallása szerint is 13 éves gyerekek képére veri ki."

Nem mosdattam. Mélyen elítélem amit csinált. Ettől függetlenül a jelen magyar jog szerint a jelen ismeretek alapján semmit nem csinált, ami törvénytelen lenne. Ami persze hamar megváltozhat, ha kiderül, hogy a gépén kiskorúakról tárolt képei vannak. Hogy ki mire veri, az mindenkinek a magánügye. Jobb lett volna, ha Bitének is az marad.

Ha arra gondoltál, a jogszabály nem tesz különbséget a beleegyezési korhatár tekintetében, hogy azonos vagy különneműek-e a partnerek.

2023. febr. 22. 13:00
 25/32 anonim ***** válasza:
Jogilag ha onnan nézzük az egyetlen amit megszegtek hogy tanár-diák között nem lehet kapcsolat míg a diák az adott intézmény tanulója.
2023. febr. 22. 15:54
 26/32 Andizsuzsi ***** válasza:

"tanár-diák között nem lehet kapcsolat míg a diák az adott intézmény tanulója"

Nem abba az iskolába járt a fiú, ahol Bite dolgozott. Annyi esze volt, hogy nem a saját iskolájában "vadászott".

2023. febr. 22. 17:32
 27/32 anonim ***** válasza:
29%
Ha lánnyal csinálná. akkor legalább utód születne, akinek munkája révén épül, szépül az ország és fizeti a nyugdíjunkat. de ha férfivel hág a tanár még egy közmunkás sem születik.
2023. febr. 22. 17:32
 28/32 anonim ***** válasza:
38%
Jah és 11-13 évessel is csinálta már [link]
2023. febr. 22. 17:33
 29/32 anonim ***** válasza:
38%

"Hát lehet, hogy nem törvénytelen, amit csinált, de ezek után az lett volna a minimum, hogy kib-sszák az iskolából, illetve a lányos apukák felkeresték volna, és néhány keresetlen szó és egy alapos verés kíséretében még a városból is elüldözik."

Szerintem is gusztistalan amit ez a fickó csinált. Viszont amit te írsz, az is. Tudod miért? Mert a világ nehogymár így működjön, hogy a lányos apukáknak valami nem tetszik és ezért gondolnak egyet és jól megverik azt, akit csak akarnak. Aki ilyet tesz, mehetne a börtönbe jó eséllyel.

Mondom, szerintem sem normális ez a dolog, de akkor mindenkit verjenek meg, akiknek ez nem tetszik?

"Ami viszont nem mindegy, hogy ennek a Bitének semmiféle lelkiismeret-furdalása nincs, nemhogy megpróbálna lapulni, ha már ilyeneket csinált, hanem konkrétan büszkén telekürtöli vele az internetet, hogy ő 15 éves gyerekeket b-szik, és direkt ezekre utazik."

Oké, de a tette szempontjából ez teljesen irreleváns. nekem sem tetszik a dolog, ezt le is írtam. De a lényegen nem változtat, hogy büszke e rá, vagy nem büszke rá.

Egyébként rettentően kettős mércét alkalmaznak az emberek, ugyanis amikor arról szóltak a hírek, hogy tanárnő feküdt le diákjával, akkor érdekes módon senki se pedofilozott és senki se akarta megverni a nőt érte. Ergo akkor lesz a társadalom kevésbé agresszív, ha nő csinálja, mert ugye ha valamit nő csinál, elvből kevésbé probléma.

Ha férfi üt meg nőt, akkor rohadék. Ha nő üt meg férfit, az márse akkora probléma.

2023. febr. 22. 23:55
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok. Bár meg tudom érteni azokat, akik meg akarják verni és alapvetően bennem is van egyfajta gyűlölet iránta. De akkor sem helyes megverni azt akinek a viselkedése nem tetszik, még ha akár én is ezt tenném.

Viszont a társadalom kettős mércéje valós, erről írtam előző kommentemben.

2023. febr. 22. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!