Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzékieknek mi a problém...

Az ellenzékieknek mi a problémája a 15 éves gyerekkel szexelő homokos tanársegéddel?

Figyelt kérdés
Fideszes oldalról értem a felháborodást, hisz ők többségében homofóbok, de ellenzéki oldalról nem értem. Semmi törvénybeütközőt nem csinált az a férfi, a beleegyezési korhatár 14 év. Ennek ellenére ellenzéki oldalról is van felháborodás.

2023. márc. 7. 18:07
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
48%
Van ilyen hogy beleegyezési korhatár?
2023. márc. 7. 18:08
 2/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki más és más mindenki máson háborodik fel, nekem sem tetszik ez a dolog.
2023. márc. 7. 18:09
 3/42 anonim ***** válasza:
6%

Semmi tolerancia nincs a fideszesekben. Az ellenzékiek max egy kis csoportja hőbörög, ők elfogadóbbak.

Egyébként még annyit sem tudnak hogy ez nem pedofília hanem hebofília... Aki ennyit sem tud az inkább maradjon csendben...

2023. márc. 7. 18:16
 4/42 A kérdező kommentje:

Ez efebofília inkább.

2023. márc. 7. 18:17
 5/42 anonim ***** válasza:
50%
Mi az hogy maradjon csendben, demokrácia van mindenki elmondhatja a véleményét.
2023. márc. 7. 18:18
 6/42 anonim ***** válasza:
15%
Miért kéne felháborodni azon, hohy egy kanos meleg tini megrakott egy idōsebbet?
2023. márc. 7. 18:20
 7/42 anonim ***** válasza:
82%

Az én jogértelmezésem szerint onnantól, hogy az adott iskolában tanuló gyerekkel (is) csinálta, amit tett, fennáll a Btk.198.§(4) pontja, mely alapján három évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.

Majd meglátjuk elítélik-e. Ha nem, akkor változtatni kell a jogszabályon. De elviekben a fent említett jogszabály pont a tanárok, edzők stb személyekre vonatkozik. Hogy azok ne élhessenek vissza a nevelői pozíciójukkal, "behálózva" az akár csak közvetetten, de rájuk bízott gyerekeket. Egy tanárra pedig közvetetten minden diák, aki az ő iskolájában tanul rá van bízva, mindnek felette áll, mindegyikért felel valamilyen szinten.

2023. márc. 7. 18:27
 8/42 A kérdező kommentje:

Nem az iskolájában tanuló gyerekkel csinálta.

2023. márc. 7. 18:31
 9/42 anonim ***** válasza:
100%
Én alapvetően nem értek egyet az ilyen nagy korkülönbségű kapcsolatokkal, amikor az egyik fél még csak tini, független attól, hogy hetero, meleg, vagy leszbikus felállásról van szó. Egy felnőtt könnyen tud manipulálni egy tinit, akár akaratlanul is, és ez erkölcsileg számomra nem elfogadható.
2023. márc. 7. 19:09
 10/42 anonim ***** válasza:
79%
Tanársegédek az egyetemeken vannak. Ez a f@szi egy pedagógiai asszisztens. Messze nem ugyanaz. Főként a végzettséget tekintve.
2023. márc. 7. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!