Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Békepárti" jobboldaliak!...

"Békepárti" jobboldaliak! Szerintetek Magyarországot is fel kellene adni egy idegen támadás esetén harc nélkül?

Figyelt kérdés

Ukrajna kapcsán ezt akarjátok: kössenek békét területek elvesztése árán is, csak nehogy még több ember meghaljon (most hirtelen nagyon emberségesek lettetek).

Akkor ezen logika mentén feladnátok Magyarországot is, ha idegen hatalom támadná meg? Pl. a román hadsereg a Tiszáig nyomulna, akkor feladnátok az országot az emberéletek védelme érdekében?

A tatár, a török, a német, az orosz ellen sem kellett volna védekezni, sem '48-at, sem '56-ot megvívni, hiszen ott emberek haltak meg?

2023. márc. 2. 05:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
elmegyógyból jöttél temax
2023. júl. 16. 19:34
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

Tudom amúgy mit csinálsz látszik az írásodon , hogy idegbeteg vagy... érvekkel támasztom alá az írásaim te meg komcsizni tudsz. De hát ennyit tud a liberó propaganda.

Még egyszer ha a komcsi logikus reálisan gondolkodó embert jelent akkor igen az vagyok.

Inkább vagyok kommunista mint agymosott nátrcisztikus idegbeteg ultra lipsi meg anarcho kapitalista🤷‍♂️ Már ha tudod a jelentésüket

2023. júl. 16. 19:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!