"Békepárti" jobboldaliak! Szerintetek Magyarországot is fel kellene adni egy idegen támadás esetén harc nélkül?
Ukrajna kapcsán ezt akarjátok: kössenek békét területek elvesztése árán is, csak nehogy még több ember meghaljon (most hirtelen nagyon emberségesek lettetek).
Akkor ezen logika mentén feladnátok Magyarországot is, ha idegen hatalom támadná meg? Pl. a román hadsereg a Tiszáig nyomulna, akkor feladnátok az országot az emberéletek védelme érdekében?
A tatár, a török, a német, az orosz ellen sem kellett volna védekezni, sem '48-at, sem '56-ot megvívni, hiszen ott emberek haltak meg?
Tudom amúgy mit csinálsz látszik az írásodon , hogy idegbeteg vagy... érvekkel támasztom alá az írásaim te meg komcsizni tudsz. De hát ennyit tud a liberó propaganda.
Még egyszer ha a komcsi logikus reálisan gondolkodó embert jelent akkor igen az vagyok.
Inkább vagyok kommunista mint agymosott nátrcisztikus idegbeteg ultra lipsi meg anarcho kapitalista🤷♂️ Már ha tudod a jelentésüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!