Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Békepárti" jobboldaliak!...

"Békepárti" jobboldaliak! Szerintetek Magyarországot is fel kellene adni egy idegen támadás esetén harc nélkül?

Figyelt kérdés

Ukrajna kapcsán ezt akarjátok: kössenek békét területek elvesztése árán is, csak nehogy még több ember meghaljon (most hirtelen nagyon emberségesek lettetek).

Akkor ezen logika mentén feladnátok Magyarországot is, ha idegen hatalom támadná meg? Pl. a román hadsereg a Tiszáig nyomulna, akkor feladnátok az országot az emberéletek védelme érdekében?

A tatár, a török, a német, az orosz ellen sem kellett volna védekezni, sem '48-at, sem '56-ot megvívni, hiszen ott emberek haltak meg?

2023. márc. 2. 05:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
34%
#48 de van, a szovjet-oroszországhoz tartozni akarók. Olyanok mint ti, miszkoviták, komcsi, hazaárulók
2023. júl. 13. 23:29
 52/62 anonim ***** válasza:
77%

51# Na ez a felvilágosult baloldal hölyeim és uraim , ezek birkáznak mindenkit közbe ők mondják leghangosabban a propagandát...

Tudod szovjetúnió már egy ideje megszűnt (Ja és épp a hős demokrata ukránjaid léptek ki utoljára a SZU-ból akkor ki a komcsi?

Előttem is leírták a olyan nagy a pofád mehetsz a frontra nem vesztenénk veled semmit.

Az unokatestvéremnek miért kell most kint lennie? Miért mikor az ukrán "nép" csak szenvedést hozott neki? Miért kell egy ilyen csürhe miatt meghalnia.

Külön vicces az , hogy milyen nagy patrióták az ukránok közbe több mint 10 millió ukrán menekült ez 1,5 év alatt?

2023. júl. 14. 09:01
 53/62 anonim ***** válasza:
24%

#52 nem vagyok baloldali. A szovjetúnió megszűnt pár évre, aztán a visszavágyó putyin újralapította.

Ti vagytok a komcsik, igen, az állami árszabásokkal, propagandával, hanyatló nyugatozás, bezzeg keletezéssel, mindent rommá adóztatással, A PÁRT köreibe játazással, a békekölcsönnel (állampapír), békeharccal, stb.

Miért nem te mész a frontra harcolni putyim apádért? Bár szerintem állati takarmánynak azért hasznosabb lennél, így csökkentve a rekord orbáni inflációt.

Hogyne vesztenétek semmit? Én is az egyik eltartótok vagytok (persze nem akarattal, de sajnos egy nagy multinál szürkézés sincs, nemhogy feketézés).

2023. júl. 14. 17:52
 54/62 anonim ***** válasza:
72%

Személyeskedés megy.

Annyira nem vagy baloldali , hogy sikeresen vissza mondtad a 444 meg az itteni balos bérkommentelők szövegét.

Azt meg se említem, hogy az első mondatomon kívül semmit nem olvastál el.

De komolyan legalább tudnád mit jelent a háború és béke párti

Háború pártiak vagytok mert különben nem uszítanátok a hoholokat .

A béke párti az azonnali fegyverszünetet és tárgyalást követeli és olyan békét akar ahol mindkét fél jól jár és képviselteti magát ha csak egy fél jár jól az eszkalálja a konfliktus gyökerét és az amúgy is diktátum nem szerződés.

Bocs a bonyolult szavakért tudom , hogy a 2 bites agyad nehezen fogja fel (ha már személyeskedünk).

Amúgy ha a komcsiság azt jelenti , hogy reálisan gondolkodunk akkor az vagyok🤷‍♂️

2023. júl. 14. 20:24
 55/62 anonim ***** válasza:
72%
53# ezért hány dollárt fizettek a gazdáid? vagy már az euró a menő?
2023. júl. 14. 20:27
 56/62 anonim ***** válasza:
73%
Ezek a retardliberál trollok egyre együgyűbbek.
2023. júl. 16. 13:55
 57/62 anonim ***** válasza:
0%

#54 nem volt itt személyeskedés, csak tényközlés. Ti, komcsik mindig másokon élősködtök, ez sajnos nem változik.

Nem vagyok az elvtársad, már mondtam, nem kedvelem a kommunista stílusú beavatkozásokat, mint állami árak, hurrápropaganda, államosítások, állami kontroll mindenen, stb.

Ha háborúpárti lennék, akkor én is a háborút indító (egyébként a szovjetúnió megszűnését legnagyobb katasztrófaként számontartó) puttyantót támogatnám, így további hàborúkat is elősegítve, hiszen ha az agresszor szája nincs elkenve, még többet akar, lásd 2014, 1939, stb.

Ha reálisan gondolkodnál, akkor nem lennél komcsi. De nem is nagyon gondolkodsz, ezért lettél komcsi, putyinpárti, és ezért sem tudod mit jelent a 2 bit ;)

#55 több milliárd dollárt, úgyhogy sárgulhatsz. Az úgy is a vöröshöz adva narancsszín felé viszi az árnyalatot ;)

2023. júl. 16. 18:38
 58/62 anonim ***** válasza:
26%
57# ebbe is csak személyeskedés volt te f@szparaszt (ment a jelentés provokáció miatt)
2023. júl. 16. 18:46
 59/62 anonim ***** válasza:
26%
57# de legalább bevallod , hogy propagandista vagy ezzel már okosabb vagy mint az itt lévő balosok nagy része
2023. júl. 16. 18:50
 60/62 anonim ***** válasza:
38%

#58 na igen, a régi idők beidegződései is bejöttek ugye "elvtárs"? Apuka is nagyban jelentgetett anno igaz? Nem véletlenül az lettél ami...

#59 nem vagyok balos még mindig, montam már, hogy nem vagyok az elvtársad, és hogy nem kedvelem a szélbalos módszereiteket sem. Finoman szólva.

Persze hogy okosabb vagyok, hiszen s sziriszról jöttem 😆

2023. júl. 16. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!