Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a helyzet Magyarországon?

Mi a helyzet Magyarországon?

Figyelt kérdés
2004-ben elköltöztem a családommal Kanadába,mert nem sok jó dolog volt elörelátható a jövöre nézve otthon. Akkor még az utókommunisták voltak hatalmon. Sok ismerösöm jár haza látogatóba Magyarországra rokonokhoz ismerösökhöz. De úgy jönnek vissza minden alkalommal,hogy csak rossz dolgokról adnak számot az otthoni helyzettel kapcsolatban. Állitólag otthon már a boltokban hasonló a helyzet mint a régi Romániában volt a 90es években. A pénz állitólag a forint olyan szinten rossz hogy nehezen megfizethető otthon az élelmiszer is. Azt a hireket kaptam hogy 3x -4x esen emelkedtek az árak otthon,ez igaz? Állitólag nemsokára összeomlik az ország gazdasága? Itt is nálunk volt emelkedés de valóban maximum 20% körüli elviselhetö mértékben. Itt utalvány formában az állam minden állampolgárnak küld energia támogatást. Hallom otthon semmi és senkinek nincs. Az is igaz hogy a mozgássérül,nyomorék embereket is munkába állitják otthon? Mert a kormányfő mindenki akar dolgoztaztni? Ismerös mondta a mc donaldsban is a kiszolgálók mozgássérültek és egyéb fogyatékosságuak? Cáfoljátok már meg hogy nem ennyire sötét korszak van most otthon mint az 50es években. De nagyon sok rosszat halottam,hogy a lakosság is a kormány propaganda befolyása alatt áll. Mi van otthon? Kérem az alacsony szinvonalú hozzászólások mellözését,köszönöm.
2023. márc. 1. 13:28
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:

Shame!!! Hát ez jó.

Azt remélem megérted, ha ugyebár 20 éve lassan Kanadában élsz, hogy suck my fucking dick, bro '....🤣🤣🤣

2023. márc. 1. 14:49
 42/52 A kérdező kommentje:
41 es ne irigykedj! Irták ez nemzeti identitás otthon! Légy törekvő élj a lehetöségeiddel. Én is azt tettem! Ha nem akkor szenyvedj otthon a gazdádnak!
2023. márc. 1. 15:02
 43/52 A kérdező kommentje:
😂😂😂
2023. márc. 1. 15:03
 44/52 A kérdező kommentje:
Látom még a nemzetiek a kommenteimet is törlik! Hát! Megérdemlitek azt ahol és ahogy vagytok! Na,tényleg pápá! Jó szorongást!
2023. márc. 1. 15:04
 45/52 A kérdező kommentje:
29-es igazad van! Ha ez neked egy orgazmust okoz,ám legyen igazad mindenben!
2023. márc. 1. 15:06
 46/52 anonim ***** válasza:

Neked is szórakozást kérdező.

Két felest meg a gyógyszert ne felejtsd el bevenni.

2023. márc. 1. 15:07
 47/52 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, legközelebb valami hihetőbbet találj ki 🖕
2023. márc. 1. 15:11
 48/52 A kérdező kommentje:
46-es kell gyógyszert szedned hogy elviseld az otthoni szitut? Semmit nem old meg ha gyógyszerezel! Csak ne igyál rá mert még ostobább leszel.(mindenki magából indul ki)
2023. márc. 1. 15:12
 49/52 A kérdező kommentje:
47oké,ez nem jött össze de megprobáltam! Na!
2023. márc. 1. 15:12
 50/52 anonim ***** válasza:

A fidesz nyaloncok most adnak neked.

Nem teljesen mindegy hol él, birkucik?

2023. márc. 1. 16:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!