Miért tagadják sokan, hogy nyugaton jobb?
Agymosott nyuggerek?
Még ha van is benne igazság, akkor se illik így beszélni a nyugdíjasokról.
Egész életüket ledolgozták, hogy a mostani fiatalok vigyék valamire.
Ez nagyon bunkó kérdés!
Aki valami okból nem tud kimenni, pl. családi okból, vagy a képességei nem elégségesek ehhez, az ezzel nyugtatja magát.
Ezek az emberek nem hülyék, csak alapvető lelki szükséglet, hogy ne azt érezze mindig, hogy egy rosszabb helyzetbe ragadt bele.
Másrészt a külföld sem fenékig tejfel mindig. Ha jól is keresel, akkor is elszakadhatsz a családtól, ha nem vagy extrovertált, könnyen ismerkedős típus, akkor magányos lehetsz, egy idegen környezetben, idegen szokásokkal, idegen nyelven kell létezned, stb.
Van olyan embertípus, aki a jég hátán is megél, könnyen alkalmazkodik, könnyen szerez új barátokat akár idegen országban is, stb. de nem mindenki ilyen.
Pl. én sem vagyok ilyen, lenne lehetőségem kimenni több pénzért, de nem vagyok könnyen ismerkedő, szocializáló alkat, így magányosan élnék egy idegen országban, amit a több pénz önmagában nem tudna kompenzálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!