Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tagadják sokan, hogy...

Miért tagadják sokan, hogy nyugaton jobb?

Figyelt kérdés
Nem az agymosott nyuggerekre gondolok, hanem sok esetben tanult fiatalok is így vélekednek, akik még csak nem is fideszbirkák. Pedig azért az egy eléggé egyértelmű, hogy ott az átlagember jobban él, nem viseli meg annyira a válság és jobb a szociális háló.

2022. dec. 22. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%
En még senkivel nem beszéltem aki azt mondta volna hogy ott rosszabb.
2022. dec. 22. 19:16
 2/14 anonim ***** válasza:
85%
Hát márpedig szerintem, az ő fejükbe is a propaganda plántálja ezt a baromságot, sajna.
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván mivel ötször annyit keresnek így könnyebb.
 4/14 anonim ***** válasza:
54%

Agymosott nyuggerek?

Még ha van is benne igazság, akkor se illik így beszélni a nyugdíjasokról.

Egész életüket ledolgozták, hogy a mostani fiatalok vigyék valamire.

Ez nagyon bunkó kérdés!

2022. dec. 22. 19:17
 5/14 anonim ***** válasza:
74%
Vagy nem jártak külföldön, vagy hallottak 1-2 olyan példát, hogy valakinek honvágya volt vagy nem keresett olyan jól és hazajött. Pedig ez amúgy nem jellemző, kevesen jönnek haza, azok is sokszor azért, mert lusták voltak a nyelvet jól megtanulni.
2022. dec. 22. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
Senki nem tagadja, az más kérdés hogy ha te kimégy nem biztos hogy jobban fogod magad érezni.
2022. dec. 22. 19:18
 7/14 anonim ***** válasza:
80%
Én még nem hallottam ilyet, maximum annyit, hogy ott sincs kolbászból a kerítés.
2022. dec. 22. 19:20
 8/14 anonim ***** válasza:
93%
Mert kérdező ezzel nyugtatják magukat. Hogy dehogy szar itt, hisz elvileg Nyugaton sem jobb.
2022. dec. 22. 19:50
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

Aki valami okból nem tud kimenni, pl. családi okból, vagy a képességei nem elégségesek ehhez, az ezzel nyugtatja magát.

Ezek az emberek nem hülyék, csak alapvető lelki szükséglet, hogy ne azt érezze mindig, hogy egy rosszabb helyzetbe ragadt bele.

2022. dec. 22. 19:56
 10/14 anonim ***** válasza:

Másrészt a külföld sem fenékig tejfel mindig. Ha jól is keresel, akkor is elszakadhatsz a családtól, ha nem vagy extrovertált, könnyen ismerkedős típus, akkor magányos lehetsz, egy idegen környezetben, idegen szokásokkal, idegen nyelven kell létezned, stb.

Van olyan embertípus, aki a jég hátán is megél, könnyen alkalmazkodik, könnyen szerez új barátokat akár idegen országban is, stb. de nem mindenki ilyen.

Pl. én sem vagyok ilyen, lenne lehetőségem kimenni több pénzért, de nem vagyok könnyen ismerkedő, szocializáló alkat, így magányosan élnék egy idegen országban, amit a több pénz önmagában nem tudna kompenzálni.

2022. dec. 22. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!