Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért tagadják sokan, hogy...

Miért tagadják sokan, hogy nyugaton jobb?

Figyelt kérdés
Nem az agymosott nyuggerekre gondolok, hanem sok esetben tanult fiatalok is így vélekednek, akik még csak nem is fideszbirkák. Pedig azért az egy eléggé egyértelmű, hogy ott az átlagember jobban él, nem viseli meg annyira a válság és jobb a szociális háló.

2022. dec. 22. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
63%
Azért mert tájékozatlanok és a NER médiából csak azt látják hogy nem jobb.
2022. dec. 23. 16:10
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Alapvetőjében van az a magyar mentalitás, hogy ha alanyi jogon mindenki kapna egy s mercit ket nap múlva azon hisztizne hogy lehetne az azért ferrari is...

Amikor Angilában vagy Ausztriában éltem a magyarok ugyanúgy levágták az itthoni hisztit...egy hónap alatt "rájöttek", hogy mi a "szar" helyben és azon sírtak...ezekkel nem lehet mit kezdeni.

Lehet több pénzt keresni persze, de itthon is jól élek meg itthon otthon vagyok, külföldön így is úgy is csak "gyüttment" leszel hiába nyomják hogy milyen elfogadó a "nyugat", alapvetőjében zárt társadalmak soha nem fogsz belelátni a gondolkodásmódjukba. Lesz pár kamu kényszer haverod akik olyan figurák akikkel idehaza nem barátkoznál aztán ennyibe ki is merül a szociális kapcsolati hálód. Nem kell ehhez fideszesnek lenni, menni kell aztán meglátod. Így is megyek évente 8/10szer szanaszét Európába az bőven elég, a fideszre meg politikára sz×rok nem fogom magam ezen hergelni annál többet ér a nyugalmam, barátaim, családom...

Müveljük kertjeinket...

2022. dec. 24. 23:19
 13/14 anonim válasza:
Utolsó, nem értünk egyet. Németországban élek és kizárólag azért van csak két német barátom mert magányos introvert típusú ember vagyok.Pont , hogy a németek nagyon is érdeklődő attitűdje az ami nekem már sok és szinte követelik, hogy barátkozzak velük.Soha sem éreztették velem, hogy jött ment lennék sőt teljesen magától értetődőnek veszik, hogy a társadalmunkban élek.Magyar "testvéreimtől" viszont nem egyszer kaptam meg, hogy büdös román, mit keresek én itt Magyarországon?Az az igazság, hogy itt vesznek életemben először emberszamba és ezzel nem tudok mit kezdeni.Ennek annyi a titka, hogy jól beszélem a nyelvüket.
2022. dec. 26. 01:34
 14/14 anonim ***** válasza:
Ugyan azért amiért a kádári időkben. Ha bevallanák hogy Nyugaton jobb, tömegek diszidálnának.
2022. dec. 26. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!