Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a helyzet Magyarországon?

Mi a helyzet Magyarországon?

Figyelt kérdés
2004-ben elköltöztem a családommal Kanadába,mert nem sok jó dolog volt elörelátható a jövöre nézve otthon. Akkor még az utókommunisták voltak hatalmon. Sok ismerösöm jár haza látogatóba Magyarországra rokonokhoz ismerösökhöz. De úgy jönnek vissza minden alkalommal,hogy csak rossz dolgokról adnak számot az otthoni helyzettel kapcsolatban. Állitólag otthon már a boltokban hasonló a helyzet mint a régi Romániában volt a 90es években. A pénz állitólag a forint olyan szinten rossz hogy nehezen megfizethető otthon az élelmiszer is. Azt a hireket kaptam hogy 3x -4x esen emelkedtek az árak otthon,ez igaz? Állitólag nemsokára összeomlik az ország gazdasága? Itt is nálunk volt emelkedés de valóban maximum 20% körüli elviselhetö mértékben. Itt utalvány formában az állam minden állampolgárnak küld energia támogatást. Hallom otthon semmi és senkinek nincs. Az is igaz hogy a mozgássérül,nyomorék embereket is munkába állitják otthon? Mert a kormányfő mindenki akar dolgoztaztni? Ismerös mondta a mc donaldsban is a kiszolgálók mozgássérültek és egyéb fogyatékosságuak? Cáfoljátok már meg hogy nem ennyire sötét korszak van most otthon mint az 50es években. De nagyon sok rosszat halottam,hogy a lakosság is a kormány propaganda befolyása alatt áll. Mi van otthon? Kérem az alacsony szinvonalú hozzászólások mellözését,köszönöm.
2023. márc. 1. 13:28
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
64%

Vegyük észre, hogy ismét egy troll szórakozik velünk.

Csak most ugrott be, mi is volt 2004-ben?????

Akkor lettünk májusban az EU teljes jogú tagjai!

Ő meg ezt írja: "nem sok jó dolog volt elörelátható a jövöre nézve otthon".

Én emlékszem, pont, hogy nagyon bizakodtunk és azt vártuk, hogy az EU-s életszínvonalhoz lassan fel fogunk zárkózni, hiszen már a munkaerő is szabadon áramlik, tehát egyre inkább közeledni fog a bérszínvonal a nyugatihoz.

2023. márc. 1. 13:59
 22/52 árokpart ***** válasza:
10%
Nem áll vissza, inkább egy semleges, demokratikus pl. Ausztriához hasonló elvű ország kezdünk lenni. Természtesen gazdasági értelemben még nagyon messze vagyunk ettől, de az alapjait most rakják le.
2023. márc. 1. 14:01
 23/52 A kérdező kommentje:
21-es ne próbálj hangulatot kelteni! Direkt kiemeltem hogy ilyen alakok ne szóljanak hozzá.
2023. márc. 1. 14:10
 24/52 A kérdező kommentje:
22-es mi? Ez zavaros. Pont a nyugat ellensége lett Magyarország.
2023. márc. 1. 14:11
 25/52 A kérdező kommentje:
21-es ha te ilyen nagy felismerö vagy akkor nem kellett volna hozzászólni,nem?
2023. márc. 1. 14:12
 26/52 anonim ***** válasza:
83%

Te úgy élsz Kanadában, ahogy én Etiópiaban. Kamu gép, a rossz fajtából.

Akkor ird le gyorsan a kanadai címed....(?)

27/52 anonim ***** válasza:
100%

“Nem áll vissza, inkább egy semleges, demokratikus pl. Ausztriához hasonló elvű ország kezdünk lenni.”

Nap vicce. 😂😂😂

28/52 A kérdező kommentje:
2004ben az EU tagság táplált sok reményt valakiben? Na, mondhatom tényleg leépült ott hon az értelem.
2023. márc. 1. 14:13
 29/52 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, nem a 21-es kelti a hangulatot, hanem nem stimmel, amit mondasz. Ha 2004-ben, itthon voltál még, emlékezned kellene, micsoda örömünnep volt az EUs csatlakozással, új korszak szaga jött. Nem stimmel, amit mondasz.
2023. márc. 1. 14:13
 30/52 anonim ***** válasza:
Kérdező, egy egész országban, egy egész országban!
2023. márc. 1. 14:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!