Más gyermektelen is érzi úgy, hogy egyre kirekesztettebb a magyar társadalomban?
(Kíváncsi vagyok, hogy komoly-e a kérdés. Nem hallottam még olyat, hogy valaki "LMBTQ"-nak hívja magát. :) )
Amúgy a gyerekvállalás elég sok pénzbe, energiába kerül, és az ország jövője szempontjából is fontos feladat. Egy "másodállás", ha úgy tetszik. Ezért számomra elfogadható, hogy a kormány is támogatja a dolgot. (Mondom ezt ellenzékiként)
33 éves vagyok, bár ciszheteró, szóval azt a részét nem kapom a kormánypropaganda áldásos hatásának, de azért árnyaltabb a helyzet. Az összes hasonlóan kereső, gyermeket vállaló ismerősömnél jobban élek így is, egy gyerekre óriási pénzek mennek el.
A családozás ott van túltolva, hogy jelenleg az egyetlen bármilyen módon támogatott társadalmi egység a család, meg olyan kommunikációban is, mint a megyebérletek, Németh Sziszkó azt is úgy brandelte, hogy most a Magyar Családok utazhatnak óccsóé. Ez nekem még kevésbé probléma, de mondjuk, hogy egy meddő vagy szexuális kisebbséghez tartozó párnak minek odaszúrni ilyenekkel (mind tudjuk, hogy a kormánykommunikációban a család csak és kizárólag apa-anya-gyerekeket jelent), azt kevéssé értem.
Az átlag, dolgozó, fehér embert itt jobban kirekesztik mint nyugaton, az biztos.
Ha nem vagy párt tag, ner lovag vagy 5 gyerekes akkor nem kapsz semmit.
5# Már ne haragudj, de aki hetero az is lehet lmbtq tag, mivek ez egy mozgalom.
Mint például orbánék akik európa legnagyobb maffia államát hozták létre, milliókat tönkretéve a kereszténység zászlaja alatt.
>Már bocs a hülye kérdésért, de aki LMBTQaz hogy tudna gyereket vállalni?
Hát elviekben tudna. Pl. ha egyikük egy biológiai nő akkor őt meg lehet termékenyíteni. Vagy ott van az örökbefogadás elvi lehetősége is. Esetleg egy előző párkapcsolatból hozott gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!