A pedagógustüntetéseknek ezzel vége, hogy kiderült egyik szervezőjük pedofil LMBTQ-s majd kirúgták ?
Dióhéjban : saját videoiban vetkőzött, mutogatta magát a csatornáján, az öngyilkosságot propagálta, dicsekedett hogy 15 évessel is van szexuális kapcsolata. Majd szülők panaszkodtak, hogy 6-os etika órán a homoszexualitásról magyaráz nekik meg még valamilyen kiránduláson is ez volt. Most nem linkelem az összes cikket fent van interneten....
Eközben ugye az iskola pedagógusai nem határolódottak el tőle. Egy szót sem szoltak korábban pedig reklámozta a csatornáját, amiben ezeket csinálta, mondta. Semelyik pedagógus sem határolódott el semmitől, lapítanak. Gondolom ez nem segíti a sztrájkjukat sem
"Semmit nem értettél meg."
Micsoda kifinomult érvelési technika.
Csak nem tanár vagy?
:D
#33!
Akkor lesz a nagy pofára esés, ha kiderül, hogy nincs is szükség ennyi tanárra. Mehetnek ugrálni a balettba. :)
Teljesen nyilválvaló, hogy az tüntet és sztrajkol, akinek nincs semmi hivatástudata.
Az a durva a sztoriban, hogy ilyen agybezlteg, aberrált barom ott lehetett az iskolában és ő beszélte tele a gyerekek fejét a szexualitásról? A tanárok meg azzal, hogy nem tettek semmit, kb. Asszisztáltak neki.
Fu,ha az én gyerekemet rontotta volna meg az a pali, nem tudom mit tettem volna vele, de mindenképpen börtönben a helye!
Aztán ha felnőnek a gyerekeink meg majd csodálkozunk, miért nem jó nekik az egészséges szex. Rettegek, mibe ütközik folyton a suliban, otthon meg nem győzzük helyre tenni a gyereket, értse, miért ilyen beteg a világ, mert az.
"Teljesen nyilválvaló, hogy az tüntet és sztrajkol, akinek nincs semmi hivatástudata."
Hivatástudat = végig nézzed ahogyan a működésképtelen rendszer összeomlik és a kisujjadat sem mozdítod, hogy megpróbálj változást, javulást elérni?
29 "A tanári diplomát lehet megszerezni a legkönnyebben"
Ezt a hülyeséget pár hónappal ezelőtt is leírtad, ahol kiderült,hogy olyan hülye vagy a témához, hogy még azt sem tudtad, hogy a tanárszakosok ugyanazokat a vizsgákat írják, mint az alapszakosok.
Szóval én inkább nem terjeszteném a helyedben a csökkent értelmi képességeidhez társuló gőgöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!