Mit gondoltok arról, hogy egy 39 éves libsi tanár tinifiúkat rontott meg?
Állítólag 15 éves szeretője volt és felvilágosítóórát tartott diákoknak az egyneműek szexualitásáról.
Eleve hazug a kérdésed. Nem tanár hanem pedagógiai assszisztens, és nem rontott meg senkit.
Hála pártunk és kormányunk egyéb okból végrehajtott törvénymódosításainak, egy 15 éves fiú saját akaratából akkor kefél amikor akar. Feltéve, hogy a kinézett partner nem 14 évnél fiatalabb. Még egy papnak is bepucsíthat ha akar.
Én isvszexeltem volna egy 39 pasival ennyi idősen. :D
Csaj vagyok mondjuk. :)
"Ilyenkor sajnálom, hogy már nem a középkorban élünk, ott nem lenne erre ennyire büszke."
A középkorban nem hogy dugtak 14-15 évesekkel, de már házasodtak is. Homoszexuális házasság pedig már az ókori Rómában is létezett.
#7 Akkor neked szabad lett volna, hiszen az a jóbódal szerint szexí. Kész nő, höhö...
*felbont egy kőbànyait.
"Feltéve, hogy a kinézett partner nem 14 évnél fiatalabb"
Egy 15 éves már egy 12 évessel is szexelhet, a 14 éves korhatár csak akkor érvényes, ha a másik fél már nagykorú. Abban az esetben, ha egyik fél sincs még 18, a beleegyezési korhatár mindössze 12 év. Ráadásul ha te 17 éves vagy, a párod pedig 12, akkor legálisan szexelhettek, de egy év múlva, amikor te 18 leszel a párod pedig 13, már ugyan ez a tevékenység törvénybe fog ütközni. Viszont egy évvel később, amikor te 19 leszel a párod pedig 14, újra lefekhettek egymással.
Teljesen logikus és gyermekbarát, nemde? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!