Mit gondoltok arról, hogy egy 39 éves libsi tanár tinifiúkat rontott meg?
Állítólag 15 éves szeretője volt és felvilágosítóórát tartott diákoknak az egyneműek szexualitásáról.
Szerintem kamuzott. Valami fideszes provokátor lehet. Még a Mandiner is leírta, hogy hazudik: sem PDSZ, sem a Helsinki Bizottság, sem a TASZ nem képviseli.
Viszont azt mocskos dolognak tartom, hogy a Fidesz milliárdokért kampányolt a választások előtt közpénzből és tolt egy szar népszavazást, ahelyett, hogy egy kiskorúak és nagykorúak közötti korkülönbséget szabályozó törvényt alkottak volna, ami alapján mondjuk ez valóban bűncselekmény lehetne.
De hát mit várhatok az olyanoktól, ahol az erkölcsii etalon egy ereszcsatornamászó.
Én vagyok a hibás, mert én toltam be az ereszakrobatát ide, de azért maradjunk ennél a témánál, nehogy a konzerváltak ránk fogják, hogy tereléssel védjük ezt az illetőt.
Senki nem védi.
Helytelennek tartjuk, viszont a Fidesz több mint 12 éve megváltoztathatta volna azt a törvényt, ami alapján ez nem büntetendő, de nem tette. Ezért ki a felelős, talán az ellenzék, akinek egyharmada sincs?!
Fideszesebb vagy a fidesznél, orbánistább az Orbánnál, de vigyázz, mert az ellentmondásokat nem szeretik a pártban, ezért nem jár krumpli!
Mint írtam: a fickó valami fideszes provokátor lehet, aki a PDSZ-t és a tüntető tanárok tekintélyét akarja alámosni.
A mandiner is megírta: sem a PDSZ, sem a TASZ, sem a Helsinki Bizottság nem védi az illetőt.
Amúgy kérdező, gondolom, te is most jössz a templomból, azért nem válaszolsz. :D
14: "ahelyett, hogy egy kiskorúak és nagykorúak közötti korkülönbséget szabályozó törvényt alkottak volna, ami alapján mondjuk ez valóban bűncselekmény lehetne"
AZ EU nem engedné!
Korábban melegekre 18 év volt a beleegyezési korhatár, különneműekre 14 év és KÖTELEZŐ volt egységesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!