Egy 39 éves férfi, ha civilben utcán rátámadna egy 26 éves rendőr nyomozónőre, mindketten egyedül lennének, a férfi meg tudná verni a nyomozónőt?
Figyelt kérdés
Ki jönne ki győztesen?
Nem tervezek ilyet, csak érdekel.
2022. ápr. 15. 21:20
1/22 A kérdező kommentje:
Csak elméleti kérdés, úgy akartam mondani.
2022. ápr. 15. 21:20
3/22 anonim válasza:
Csak akkor, ha 26 évesnek barna haja van.
6/22 árokpart válasza:
Ó persze elméleti kérdés mi? Őszintén remélem, hogy ha ilyet megtennél nagyon hosszú évekre hűvösre tennének.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem tennék ilyet, de sajna volt rá példa, hogy a Szegedi bíróságon levertem egy gyereket, de kiprovokálta.
Na és mi lett a vége? Felfüggesztettet kaptam garázdaság miatt. Pedig bíróságon volt az eset. Ja meg vagy 500 rugó bűnügyi költséget kellett fizetnem. Ez mind a múlté.
2022. ápr. 16. 02:17
8/22 anonim válasza:
Azt hiszem nemigen maradna se ép fogad se ép végtagod tisztelt zaklató úr.
9/22 anonim válasza:
Ha tudsz róla, hogy az a nő egyébként rendőrnyomozó, és azért tamadod, akkor picit sem jobb a helyzet, csak mert civilben volt, és gondolom leetél rá.
Egyébként egy nyomozó simán lehet, hogy dolgozik, attól, hogy civil ruhát visel.
10/22 anonim válasza:
Hogy kerülsz bíróságra?
Gondolom nem ott vertél le valakit először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!