Egy 39 éves férfi, ha civilben utcán rátámadna egy 26 éves rendőr nyomozónőre, mindketten egyedül lennének, a férfi meg tudná verni a nyomozónőt?
Ki jönne ki győztesen?
Nem tervezek ilyet, csak érdekel.
Attól mert főiskolát végzett, még ugyanúgy megtanulta a rendőri önvédelmet és intézkedéstaktikát.
Felrúg, mint a pocakos macskát.
Egyébként miért gerjedsz ennyire a hivatalos személy elleni erőszakra? Bajok lesznek, ha ez a kérdés kikerül a megfelelő emberhez\szervhez. Erre nem gondoltál??
Konkrétumot írtál, amivel könnyen be lehet azonosítani, kire gondolsz a kérdésben.
A "mi történik ha férfiként rátámadnék egy civil ruhás rendőrnőre?" kicsit jobb lett volna, mintha így írtad volna hogy "egy 26 éves szegedi nyomozónőre, úgy intézve, hogy egyedül, face to face legyünk?"
Ezzel akár 1 emberre is le lehet szűkíteni, kire gondolsz konkrétan.
Elméleti, mi? Hülyegyerek...
Bajok lesznek, hidd el. Van itt a Gyakorin is rendőr, remélem kifogsz egy csongrádit, aki intézi a többit veled kapcsolatban.
Na puszi..
Csak írtam példaként két kort, hogy pl.a rendőrnő 26 a pasi meg legyen vagy 10-13 évvel idősebb.
Nyilván nem olyat kérdezek, hogy egy 10 éves fiú vagy egy 26 éves rendőrnő győzne, mert arra mindannyiunk tudjuk a választ.
Olyat kérdezek, amit nem tudok és érdekel a válasz, mert hétvége van, unatkozok, netezek.
Pl.arra sem tudom a választ, hogy egy 35 èves férfi, aki nem küzdősportozik, és egy 17 éves làny, aki thaiboxozik, ki jönne ki győztesen egy csatában.
Viszont azzal lehet tévedtem, hogy lehet az extrém sport kategóriába kellett volna feltenni ezt a kérdést. De már mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!