Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Egy 39 éves férfi, ha civilben...

Egy 39 éves férfi, ha civilben utcán rátámadna egy 26 éves rendőr nyomozónőre, mindketten egyedül lennének, a férfi meg tudná verni a nyomozónőt?

Figyelt kérdés

Ki jönne ki győztesen?

Nem tervezek ilyet, csak érdekel.

2022. ápr. 15. 21:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%

Attól mert főiskolát végzett, még ugyanúgy megtanulta a rendőri önvédelmet és intézkedéstaktikát.

Felrúg, mint a pocakos macskát.

Egyébként miért gerjedsz ennyire a hivatalos személy elleni erőszakra? Bajok lesznek, ha ez a kérdés kikerül a megfelelő emberhez\szervhez. Erre nem gondoltál??

2022. ápr. 16. 10:25
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Jóvan Levi, most nem is rólad van szó...
2022. ápr. 16. 11:34
 13/22 A kérdező kommentje:
11-es. Ebből semmi baj nem lesz, mert nem fenyegetés, hanam kérdés, hogy ha ilyen történne, mi lenne. Láthatja ezt a kérdést bármilyen hatóság, amíg fenyegető tartalom el nem hangzik, vagy valóban az adott városban nem történik ilyen, nem indul eljárás.
2022. ápr. 16. 13:52
 14/22 A kérdező kommentje:
Ez csak egy elméleti kérdés.
2022. ápr. 16. 13:53
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Konkrétumot írtál, amivel könnyen be lehet azonosítani, kire gondolsz a kérdésben.

A "mi történik ha férfiként rátámadnék egy civil ruhás rendőrnőre?" kicsit jobb lett volna, mintha így írtad volna hogy "egy 26 éves szegedi nyomozónőre, úgy intézve, hogy egyedül, face to face legyünk?"

Ezzel akár 1 emberre is le lehet szűkíteni, kire gondolsz konkrétan.

Elméleti, mi? Hülyegyerek...

Bajok lesznek, hidd el. Van itt a Gyakorin is rendőr, remélem kifogsz egy csongrádit, aki intézi a többit veled kapcsolatban.

Na puszi..

2022. ápr. 16. 14:02
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Sztem nem nyomozó nőre gondol...
2022. ápr. 16. 14:13
 17/22 A kérdező kommentje:

Csak írtam példaként két kort, hogy pl.a rendőrnő 26 a pasi meg legyen vagy 10-13 évvel idősebb.

Nyilván nem olyat kérdezek, hogy egy 10 éves fiú vagy egy 26 éves rendőrnő győzne, mert arra mindannyiunk tudjuk a választ.

Olyat kérdezek, amit nem tudok és érdekel a válasz, mert hétvége van, unatkozok, netezek.

Pl.arra sem tudom a választ, hogy egy 35 èves férfi, aki nem küzdősportozik, és egy 17 éves làny, aki thaiboxozik, ki jönne ki győztesen egy csatában.

Viszont azzal lehet tévedtem, hogy lehet az extrém sport kategóriába kellett volna feltenni ezt a kérdést. De már mind1.

2022. ápr. 16. 14:26
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább ne erőltesd...
2022. ápr. 16. 14:28
 19/22 anonim ***** válasza:
73%
Sztem vigyázz ezekkel a kérdésekkel, mert ha meglátja a valódi szegedi zaklató, majd elkezd tged is zaklatni és akkor megnézheted magad :/
2022. ápr. 16. 14:32
 20/22 anonim ***** válasza:
67%
Kenegeted itt a szrt de már késő. Ez már landolt a megyei kapitányságon! Na csumi!
2022. ápr. 16. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!