Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek mekkora része...

Az emberek mekkora része nevet a homofób vicceken?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon sokan csinálják, legalábbis én ezt láttam a környezetemben, focimeccsen, kocsmában még munkahelyen is. Multinál dolgozom és ott is volt kötelező érzékenyítő tréning az LMBTQ-ról, de sokan egymás közt csak kinevettük az egészet és háttérben ment a "bu.zizás".

Amit még megfigyeltem, hogy sok embernek önbizalmat ad vagy feszültséget vezet le ezzel, de ez tiszta pszichológia, a Római Birodalomban is az utolsó rabszolga is élvezte a gladiátorjátékokat, mert bemutathatott az áldozatoknak.

2023. febr. 12. 13:10
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
74%

A jó vicceken mindenki nevet.

Azt nem tudtam,hogy már a búzi vicceken nevetni is homofóbiának számít érzékenyéknél.:D

2023. febr. 12. 13:13
 2/53 konteós ***** válasza:
21%
nem vicces, mint a biggus dickus sem az.
2023. febr. 12. 13:16
 3/53 anonim ***** válasza:
44%

Én nem sozktam mert általában szarok és kiszámíthatóak.

"Höhö, seggbekuki..."

Ez szokott lenni a poén. 14 éves koromig mindet hallottam, és ki is nőttem.

2023. febr. 12. 13:18
 4/53 anonim ***** válasza:
76%

Nem tudom.Ez homofób vicc..Te nevetsz rajta?

"A hotel fürdőszobájában egy férfi borotválkozik meztelenül, borotvakéssel.Egyszer csak nyílik az ajtó.Beoson egy b**i.Mögé lopódzik és hátulról hirtelen beakaszt neki.Erre a férfi maga mögé nyúl és lemetszi az erőszaktevő farkát.Majd jelez a személyzetnek és nyugodt hangon így szól:

-Ennek az úrnak hívjanak egy mentőt!Én meg kérek szépen egy dugóhúzót."

2023. febr. 12. 13:21
 5/53 anonim ***** válasza:
33%
A primitívebb része szórakozik rajta. Mint a pisi-kaki-puki vicceken.
2023. febr. 12. 13:23
 6/53 anonim ***** válasza:
71%

A homofób viccek általában arról szólnak, hogy ösztönlényeknek állítják be a homo férfiakat akik ráugranának bármelyik random hímnemű emberre. (mint ahogy a #4-es által írt válaszban lévő vicc is ilyen)

Ami viszont tényleg vicces az egészben az nem a homofób viccek hanem az, hogy ezeket a vicceket általában olyan hetero férfiak szokták mondani akikhez a legtöbb meleg hozzá sem érne, olyan randán néznek ki. Ahogy a homofóbia is tapasztalatom szerint az ilyenekre nagyobb arányban szokott jellemző lenni. Általában az ilyenek incelek is egyben egyébként.

Nálunk az iskolában is a leghangosabb homofób srác aki ilyen vicceket mondott a legcsúnyább is volt egyben, elhízott, ápolatlan és pattanásos arcú volt és azon aggódott hogy egy meleg megerőszakolná 😂 Szerintem inkább az neki lenne megtiszteltetés, hogy lenne valaki aki hozzá akarna nyúlni 😂

2023. febr. 12. 13:35
 7/53 anonim ***** válasza:
98%

Pedig vannak jó viccek is.

A Szájer botrány után az mondja Orbán a kormányűlések.

-Öntsünk tiszta vizet a pohárba. Tegye fel a kezét aki a lányokat szereti.

-Nem rád gondoltam Judit.

2023. febr. 12. 13:36
 8/53 anonim ***** válasza:
36%

A melegeken való poénkodás márpedig sokszor tényleg vicces, ugyanis lehet akár a homofóbiának egy paródiája.

Mi anno sokat poénkodtunk úgy lakótársakkal, hogy olyan megjegyzéseket tettünk, mintha a négereket alacsonyabb rendűeknek tekintenénk, de akinek 80-nál több IQ-ja van, az rájött, hogy nem gondoljuk komolyan és ez inkább a valóban így gondolkodókból űz gúnyt.

2023. febr. 12. 13:42
 9/53 anonim ***** válasza:
60%

Nálunk is volt érzékenyítő tréning a cégnél. Olyan szinten tolták a kreténséget hogy ha ránézel egy b.zira bár nem tudod róla hogy b.zi de ő kellemetlenül érzi magát akkor ez már verbális zaklatás.

Ja és ha a kolléganő p.csaszoknyában és kipakolt mellekkel jön be dolgozni akkor őt sem szabad végignézni. Csak annak akit épp le akar sz,pni. A többiektől zaklatás.

2023. febr. 12. 13:48
 10/53 anonim ***** válasza:
38%
#9 mondjuk értelmes ember nem turkál más szexuális életében, és nem bámul meg másokat. Nem tudom mi ezen a bonyolult. Ember vagy, nem? Akkor tessék civilizáltan viselkedni. A nem professzionális megjelenést meg a HR dolga kezelni.
2023. febr. 12. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!