Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek mekkora része...

Az emberek mekkora része nevet a homofób vicceken?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon sokan csinálják, legalábbis én ezt láttam a környezetemben, focimeccsen, kocsmában még munkahelyen is. Multinál dolgozom és ott is volt kötelező érzékenyítő tréning az LMBTQ-ról, de sokan egymás közt csak kinevettük az egészet és háttérben ment a "bu.zizás".

Amit még megfigyeltem, hogy sok embernek önbizalmat ad vagy feszültséget vezet le ezzel, de ez tiszta pszichológia, a Római Birodalomban is az utolsó rabszolga is élvezte a gladiátorjátékokat, mert bemutathatott az áldozatoknak.

2023. febr. 12. 13:10
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
5%
#29 mert a munkahelyedre dolgozni jársz. Nem azért fizetnek, hogy nőket bámulj. Komolyan nem érti néhány hím, hogy mi a különbség ember és állat között?
2023. febr. 13. 08:18
 32/53 anonim ***** válasza:
91%
#31 A jobboldaliak effektíve azzal szoktak érvelni, hogy az emberek állatok, ezért alá kell vetnünk magunkat a primitív ösztöneinknek, szóval nem jársz messze az igazságtól.
2023. febr. 13. 08:21
 33/53 anonim ***** válasza:
0%
#32 hát ez kiábrándító... és én hülye, még emberszámba veszem őket...
2023. febr. 13. 08:23
 34/53 anonim ***** válasza:
20%
#31: Ha egy nő a munkahelyen szereti kirakni, amije van, akkor mi probléma van azzal, ha én meg megnézem? Ja, hogy egyesek prűdek. Bocs.
2023. febr. 13. 13:26
 35/53 anonim ***** válasza:
0%
Azzal az a probléma, hogy o sem tartja be a megfelelő öltözködésre vonatkozó szabályokat. Ezt a HR kéne hogy rendezze. Te meg a munkáddal foglalkozz. Utána visszaroskadhatsz az állat szintedre
2023. febr. 13. 14:03
 36/53 anonim ***** válasza:
91%
#36 te nem sajnálod a saját kis hátsódat a melegektől?
2023. febr. 13. 20:52
 37/53 anonim ***** válasza:
3%

Érdekes módon nekem fogalmam sincs róla hogy ki meleg a cégnél. Engem nem érdekel, ők nem reklámozzák.

Csak azoknak lehet szar az élete akik "felvállalják" reklámozzák hogy melegek. Az átlagember számára ez ugyanúgy visszataszító mint az a csődör aki mindenkinek az állítólagos szexuális teljesítményéről henceg.

2023. febr. 13. 20:57
 38/53 anonim ***** válasza:
24%
#38: Pontosan. Így is kellene kezelni az egész ügyet, nem LMBTQ-előadásokra kényszeríteni a dolgozókat. A munkahelynek semmi köze ezekhez az ügyekhez.
2023. febr. 13. 20:59
 39/53 anonim ***** válasza:
91%
#38 akkor nem is zavar, ha melegek bámulják meg a segged? Igen vagy nem?
2023. febr. 13. 21:02
 40/53 anonim ***** válasza:
47%
#40: Engem nem érdekel. Nem is látom, ha valaki megnézi a seggem. Én se úgy nézek meg egy jó nőt, hogy csorog a nyálam, és gúvad a szemem. Ő se veszi észre, hogy megnéztem.
2023. febr. 13. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!