Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az emberek mekkora része...

Az emberek mekkora része nevet a homofób vicceken?

Figyelt kérdés

Igazából nagyon sokan csinálják, legalábbis én ezt láttam a környezetemben, focimeccsen, kocsmában még munkahelyen is. Multinál dolgozom és ott is volt kötelező érzékenyítő tréning az LMBTQ-ról, de sokan egymás közt csak kinevettük az egészet és háttérben ment a "bu.zizás".

Amit még megfigyeltem, hogy sok embernek önbizalmat ad vagy feszültséget vezet le ezzel, de ez tiszta pszichológia, a Római Birodalomban is az utolsó rabszolga is élvezte a gladiátorjátékokat, mert bemutathatott az áldozatoknak.

2023. febr. 12. 13:10
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
69%
90%.
2023. febr. 12. 15:38
 22/53 anonim ***** válasza:
80%

20

Akkor mondjuk ez a vicc is hányingerkeltő számodra?(Ez nem rasszista és nem fóbiás.)Ha igen,akkor szerintem csak nem kedveled a morbid humort.

"A leprást és az elmebeteget a dutyiban egy cellába zárják. Első nap lerohad a leprás keze, megfogja, kidobja az ablakon. Másnap a lába rohad le, azt is kidobja a rácsok között, és így megy ez napról napra. Egyszer csak megszólal az elmebeteg:

- Mi van leprás, szökünk, szökünk?"

2023. febr. 12. 16:59
 23/53 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nincs bajom a melegekkel, elfogadom oket, hazasodhatnak is és gyereket is fogadhatnak örökbe ha rajtam múlik, de ez örök klasszikus:

2 meleg beszélget a strandon.

-Milyen a víz?

-Fasza

-Akkor ugrok egy seggest.

:D

2023. febr. 12. 17:17
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem durván ízléstelen, meg még vicces is, akkor én nevetek rajta. Pedig én sem vagyok hetero.
2023. febr. 12. 17:25
 25/53 anonim ***** válasza:
25%
Én támogatom, hogy kirakják a női kollégák a mellüket meg a seggüket, és meg fogom nézni.
2023. febr. 12. 18:19
 26/53 anonim ***** válasza:
23%
#25 mert egy primitív ösztönlény vagy.
2023. febr. 12. 19:17
 27/53 anonim ***** válasza:
11%
#26: Nem. Hanem, mert szeretem a szép nőket és a szép alakjukat. A világ legtermészetesebb dolga.
2023. febr. 12. 19:19
 28/53 anonim ***** válasza:
23%
#27 a munkahelyedre dolgozni mész, nem bámészkodni. Vagy téged sem zavar ha mondjuk egy meleg majd’ felfal a szemével?
2023. febr. 12. 19:28
 29/53 anonim ***** válasza:
64%
#28: Ha a nő élvezi, hogy kirakja a mellét vagy a seggét, akkor én mért ne élvezzem, ha megnézhetem?
2023. febr. 12. 19:53
 30/53 anonim ***** válasza:
7%

Ez úgy működik hogy ha tetszel a nőnek akkor illeg előtted és flörtöl veled.

Ha nem jössz be neki és rá mersz pillantani mondom PILLANTANI nem percekig bámulni csak pillantani akkor is egy zaklató perverz állat vagy

2023. febr. 12. 22:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!