Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A pedagógustüntetéseknek...

A pedagógustüntetéseknek ezzel vége, hogy kiderült egyik szervezőjük pedofil LMBTQ-s majd kirúgták ?

Figyelt kérdés

Dióhéjban : saját videoiban vetkőzött, mutogatta magát a csatornáján, az öngyilkosságot propagálta, dicsekedett hogy 15 évessel is van szexuális kapcsolata. Majd szülők panaszkodtak, hogy 6-os etika órán a homoszexualitásról magyaráz nekik meg még valamilyen kiránduláson is ez volt. Most nem linkelem az összes cikket fent van interneten....

Eközben ugye az iskola pedagógusai nem határolódottak el tőle. Egy szót sem szoltak korábban pedig reklámozta a csatornáját, amiben ezeket csinálta, mondta. Semelyik pedagógus sem határolódott el semmitől, lapítanak. Gondolom ez nem segíti a sztrájkjukat sem

2023. febr. 15. 19:07
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%

13

Oké, Kaleta nem Fideszes. De akkor miért úszta meg egy elmosolygott ejnyebejnyével azt, amiért más akár 15-20 évet is kaphatott volna?

Érted, 500.000 forint büntetés? Ez még az én háztartásomnak is egyhavi félretett pénz, egy konzul röhögve fizeti ki.

Felfüggesztett? Ismétlem, más ezért simán kapott volna 15 évet..

Az meg hogy miért rúgóznak még emberek ezen... ezt pont annak a kormánynak a követje kérdezi, ami még mindig Gyurcsányozik?:D

2023. febr. 16. 08:34
 22/42 anonim ***** válasza:
25%

#21!

Mert hiába lenne rá igény a részetekről, hogy le legyen itt jogállam, attól még az van.

2023. febr. 16. 12:13
 23/42 anonim ***** válasza:
56%

22, tehhhhát az a jogállamiság, amikor egy olyan bűncselekményt amit keményen meg szoktak torolni csak egy semmitmondó büntetéssel jutalmaznak?

Én azt hittem, hogy a jogállamiság lényege, hogy nincsenek egyenlőbbek és a bűncselekmények elkövetői megkapják méltó büntetésüket...

2023. febr. 16. 13:05
 24/42 anonim ***** válasza:
11%
Csak a hülye konzervatívoknak van baja ezzel a tanárral
2023. febr. 16. 19:45
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

#23!

Milyen bűncselekényt követett el és mit szoktak arra kiszabni?

(Tudom a helyes választ, csak érdekel a te alternatív univerzumod is.)

2023. febr. 17. 01:52
 26/42 anonim ***** válasza:
0%
Remelem abbahagyják. El kene kezdeni felmondogatni(mármint aki pénzügyileg megteheti). Ennek lenne értelme.
2023. febr. 17. 14:08
 27/42 anonim ***** válasza:
61%
26 miért is kéne abbahagyniuk?
2023. febr. 17. 15:16
 28/42 anonim ***** válasza:
0%

Én támogatom a tüntetések célját de szerintem addig nem lesz változas míg el nem tünnek a tanárok. Addig szerintem nem fognak lépni és akkor is akkora lesz a gond, hogy valószínüleg rajtuk kívül mindenki megérzi majd és sokkal több idő lesz rendbe tenni.

Arról nem is beszélve, hogy sokan talán csak akkor de biztos lesznek olyanok is akik akkor sem fogják majd fel mennyire fontos az oktatás.

Egyébként a teljesítmény bérezés is csak egy újabb gyűlölet keltő módszerük. Ennél csak rosszabb lesz ha így mennek tovább a dolgok. Ezért is kéne felmondani még most.

2023. febr. 17. 15:45
 29/42 anonim ***** válasza:
23%

#28!

A tanári diplomát lehet megszerezni a legkönnyebben. A legtöbb tanár mehetne péntárosnak a Tescoba, mert másra nem jók, piaci állásokban elvéreznének.

Az a felháborító, hogy az a kevés jó tanár is ugyanannyit keres, mint azok, akiket utál az összes diák.

2023. febr. 17. 15:57
 30/42 anonim ***** válasza:
70%

29

Semmit nem értettél meg.

"A tanári diplomát lehet megszerezni a legkönnyebben."

Ez elött legalább egy tanári diplomát össze kéne kaparnod.

2023. febr. 17. 16:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!