Az alábbiak ismeretében továbbra is támogatod a Labriszt, a Soros-hálózatot, a Pride-ot és az iskolai LMBTQ propagandát?
"Az egyház nem fejt ki propagandát semmilyen aberráció mellett, ez egy nagy különbség."
"Ferenc pápa szerint igazságtalan a homoszexualitás kriminalizálása, ugyanis Isten minden gyermekét olyannak szereti, amilyen, és felszólította a katolikus püspököket, hogy fogadják be az LMBTQ embereket az egyházba."
Egyébként a linkelt cikk címe azt állítja, hogy 11-13 éves gyerekekkel "fajtalankodott" a tanár (aki nem is tanár), de erre a teljes cikkben semmilyen bizonyítékot nem hoz le. Ez így egyszerű hazugság, alaptalan mocskolódás, amihez már hozzá vagyunk szokva a vadhajtásoktól. Azt viszont nem tudom, miért támaszkodik még mindig valaki rájuk, mint hiteles forrásra :D
A liberálisok bármit megtesznek, bárkit hibáztatnak, bármire terelnek, bármire kétségbeesetten hivatkoznak, ha kell a fán ücsörgő ősemberig visszamennek, kiskaput keresnek csak a saját aberráltságukkal ne kelljen szembenézniük.
Mondjuk nem lep meg, hogy ezzel a mentalitással (és "intellektussal") Ferenc pápa szavait soha nem fogják megérteni.
Elítélem azt a felnőttet, aki kamasszal kezd, akár egynemű, akár nem. A beleegyezési korhatárt minimum 16-ra, de inkább 18 évre fel kellene vinni. Eddig akárhányszor leírtam ezt ezen az oldalon, valami pedofil állat mindig elkezdett vitatkozni, hogy de az teljesen normális, ha felnőtt férfi 14 éves kislányokra gerjed. Szerintem nem. De ok. Ha az normális, akkor sajnos ez is. Én személy szerint az összes ilyen beteg állatot bezáratnám.
Viszont, ez továbbra sem tanár, csak tanársegéd. Őszintén szólva azt sem tudtam, hogy még van ilyen. Semelyik állításra sincsen bizonyíték, ez eddig csak sima rágalmazás. És ha igaz is lenne, a beleegyezési korhatár 14 év, (amit a drága kis Fideszke vitt le ilyen mélyre, náluk lehet reklamálni), tehát még csak semmi törvénysértés sem történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!